Givenchy Croisiere

Ik hou van alles wat met zomer te maken heeft, deze Givenchy Croisière Collectie is me dan ook op het lijf geschreven. Alle producten zijn aanwezig om je een mooie, gebronsde gloed te geven. Dinsdag kreeg ik de kans om de collectie eens van dichtbij te gaan bekijken. Jullie kunnen dat vanaf nu ook want ze ligt al in de verschillende ICI Paris XL die Givenchy verkopen.

Mijn grote favoriet uit deze collectie is zeker dit Poudre Bonne Minne (47.00 euro). In België zijn drie tinten beschikbaar, n°2 Douce Croisière – n°3 Ambre Croisière en n°4 Extreme Croisière. De verpakking en het gevlochten printje heeft een hoog couture gehalte! Bijna te mooi om te gebruiken maar ik ga het toch doen!

Het poeder werd zonder talk gemaakt, hierdoor zie je het niet op de huid liggen als je het aangebracht hebt. Je brengt het Poudre Bonne Mine best aan met een kabuki, Givenchy bracht speciaal voor deze Collectie een kabuki (ongeveer 50 euro) uit, die heel zachte, dicht bij mekaar staande haartjes heeft. Je brengt het poeder hiermee heel makkelijk en egaal aan!

Deze kabuki is trouwens niet de enige brush in het Givenchy gamma, er zijn grote en kleine powderbrushes, platte en ronde kwasten voor oogschaduw aan te brengen, wenkbrauwkammetjes…. en ga zo maar door! Ze zijn allemaal even zacht en de grote brushes zijn gemaakt van geitenhaar, de kleinere brushes zijn synthetisch.

Hydraterend, beschermend en ze geven je vollere lippen, dat doen de Givenchy Gloss Baume (27.00 euro).

 

 

De Gloss Baume zijn beschikbaar in twee kleuren, hierboven zie je de Natural Croisière, een mooie nude gloss die perfect bij de sunkissed look van deze collectie past.

 

 

Als je meer van roze houdt is deze Pink Croisière iets voor jou. Roze met een kleine shimmer, deze staat iedereen mooi!

Mister Radiant Visage (35.00 euro) bestond al, een gel die door zijn gekleurde bolletjes zorgt voor een instant sunkissed look.

 

 

Nu komt er tijdelijk de Givenchy Mister Radiant voor het lichaam bij (47.00 euro). Hij geeft hetzelfde effect als de Mister Radiant Visage maar in deze zit wel een beetje shimmer. Je kan de Mister Radiant Body in laagjes aanbrengen, zo kan je de kleur opbouwen. Ik denk dat iedereen het begrip “melkflessen” wel kent. Wel met dit product kan je je benen er een paar tinten donkerder laten uitzien, het is nochtans geen zelfbruiner maar geeft wel hetzelfde effect maar zonder strepen én het geeft niet af op je kleren!

Binnenkort nog meer Givenchy nieuws want dit is niet de enige collectie die uitgebracht wordt, er volgt nog een heel mooie zomercollectie!

 Wat denk jij van de Givenchy Croisière Collectie? Hot or not?

7 thoughts on “Givenchy Croisiere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *