Givenchy Croisière Le Rouge Fushsia X Givenchy Croisière Le Vernis Mat Orange

SONY DSCSONY DSC

Givenchy is voor mij een echt stoer merk geworden! Het begint al met de buitenkant, de verpakking is compleet in lederlook en dat wordt doorgetrokken bij de producten zelf.

SONY DSCSONY DSC

Givenchy bracht onlangs zestien nieuwe lipstickkleuren uit in een mooie zwarte, lederen verpakking. Voor de lentecollectie, Givenchy Croisière Spring Collection (alle foto’s vind je hier) werd er voor wit leder gekozen en dat vind ik persoonlijk zelfs nog mooier.

SONY DSC

Deze verpakking is toch prachtig? Stoer maar toch chique tegelijk.

SONY DSC

Ik moet zeggend dat ik eerst toch een beetje bang was van de kleur. De naam van de lipstick mag dan wel fushsia zijn, ik vind dat deze eerder paars in de huls is.

71

Op mijn lippen is hij iets rozer en vind ik hem trouwens ook veel mooier. Ik zou hem zelf niet gekozen hebben maar hij heeft me aangenaam verrast!

SONY DSCSONY DSC

Ik heb het niet op matte lakjes, meestal heb ik veel sneller tipwear bij dit soort lakjes. Givenchy Le Vernis Mat Orange is dan weer een geval apart. Hij noemt dan wel Mat Orange maar echt heel mat is hij niet, hij heeft toch een heel kleine glans waardoor ik hem wel leuk vind.

givenchy mat orange mat

Hier gebruikt ik de Givenchy Le Vernis Mat Orange zonder topcoat, zoals het hoort. Hij dekt perfect in twee laagjes en door het platte, brede borsteltje gaat het lakken ook heel erg makkelijk.

givenchy mat orange glanzend

Hier gebruikte ik, zoals het niet hoort, een topcoat voor toch wat meer glans. En eigenlijk is dit wel leuk aan matte nagellak, je hebt eigenlijk een twee in één product! Mat is mooi maar ik vind het persoonlijk iets mooier met een glanzende topcoat.

Deze Givenchy Croisière collectie is nu exclusief te koop bij ICI Paris XL. Voor de verkooppunten kan je best even de site van IPXL raadplegen want Givenchy wordt niet in elke IPXL verkocht.

Wat vind jij van deze collectie?

 

5 thoughts on “Givenchy Croisière Le Rouge Fushsia X Givenchy Croisière Le Vernis Mat Orange

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *