Givenchy Croisière 2015

Givenchy Croisière

Ieder jaar brengt Givenchy rond deze tijd de Croisière collectie uit, een collectie die helemaal gericht is op zon, zee en strand maar eigenlijk kunnen de producten het hele jaar door gebruikt worden. Enkele producten zie je elk jaar weer terug maar er zitten enkele nieuwigheden tussen.

givenchy croisière 2015 aqautiquegivenchy croisière 2015 aqautique

Meteen mijn favoriet bovenaan, dit lakje, Le Vernis Givenchy Croisière Aquatique is écht zo mooi! Perfect dekkend in twee laagjes en het perfecte hemelsblauw, dit kleurtje is voor mij echt een schot in de roos!

Givenchy Croisière 2015 Poudre Bonne MinneGivenchy Croisière 2015 Poudre Bonne Minne

Deze Givenchy Poudre Bonne Minne is een aanrader als je houdt van een heel natuurlijke bronzer, in het doosje lijkt hij heel donker maar dat zie je zo niet terug op je huid, wel een gezonde glow. Twee jaar geleden heb ik deze bronzer helemaal op gebruikt en meteen een back up gekocht omdat ik bang was dat ze deze ooit uit de collectie zouden halen. Gelukkig is dat niet het geval en heb ik nu twee backups. Op dit moment heb ik een boontje voor de Guerlain Terracotta bronzer maar deze kan het heel snel overnemen.

Givenchy Crosière Gloss Interdit Pink EvocationGivenchy Croisière 2015 Gloss Interdit Pink Evocation

Felle kleurtjes, ze zijn meestal niet aan mij besteed, ik leg liever de aandacht op mijn ogen, maar deze Gloss Interdit Pink Evocation is toch wel heel erg mooi. De geur van de gloss is zoet en proeft ook zo, dat was een beetje aanpassen als je gewoon bent om lipstick te dragen. Deze Givenchy Gloss Interdit is wat sticky maar het voordeel daarvan is dat hij wel goed blijft zitten.

SONY DSC

Je hebt Givenchy Mister Radiant voor de benen maar ook voor het gezicht. Deze gelvormige gluid bevat kleine pareltjes met pigmenten die openbarsten wanneer je ze aanbrengt op je huid. Fijn om te gebruiken tijdens de vakantie wanneer je helemaal geen zin hebt om make-up te gebruiken maar je huid toch wel een beetje wil egaliseren.

Givenchy Croisière Phenomen'Eyes Croisière LagonGivenchy Croisière Phenomen'Eyes Croisière Lagon

Toen Givenchy enkele jaren geleden de Phenomen’eyes uitbracht fronste ik toch wel even! Een balletje ipv een borstel, ik was er niet meteen van overtuigd! Je moet wat meer geduld hebben dan normaal maar door de vorm kan je wel alle wimpers mooi omhoog duwen. Ik ben de komende tijd mascaraloos want mascara en wimperextensions gaan niet echt samen maar ik deze versie van de Phenomen’eyes in Croisière Lagon zal ik vast en zeker nog wel gebruiken.

Deze Givenchy Croisière collectie is exclusief te koop bij IPXL en zeker de moeite waard om eens te bekijken. Er loopt op dit moment een kortingsactie waardoor je 21% korting krijgt op alles, altijd leuk als je iets nieuws wil proberen!

3 thoughts on “Givenchy Croisière 2015

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *