Givenchy Croisière 2014 X Givenchy Le Rouge Fruit Defendu

SONY DSC

Ik heb het al vaker gezegd, ik ben helemaal gek op de lipsticks van Givenchy. Nochtans waren matte kleuren lang niet aan mijn besteed, ik vind het maar niks! Tot ik de juiste kleur tegen kwam, Rose D’Exception, en toen was ik verkocht. Deze kleur kwam uit in de herfstcollectie van vorig jaar en was LE. Ik ben er zuinig op maar ook niet té daarom vind ik hem veel te mooi.

SONY DSC

In de Givenchy Croisière collectie (volledige collectie vind je hier) zitten ook twee pareltjes en ik kan er ééntje aan jullie laten zien, Le Rouge Fruit Defendu.

SONY DSCSONY DSC

Givenchy Le Rouge Fruit Defendu is een kleurtje voor de durvers onder ons. En laat mij nu net op lipstickgebied geen durver zijn. Roze en nude zijn zowat de enige kleuren die je meestal op mijn lippen zal terug vinden wegens makkelijk aan te brengen en workproof. Dit kleurtje is niet bepaald workproof.

sized_dsc2051

Tijdens de Beauty Brunch werd het andere kleurtje bij me aangebracht door de MUA, Acajoux Précieux en dat is meer een kleurtje voor mij. Iets donkerder dan Rose D’Exception maar toch nog heel draagbaar. Ik zal waarschijnlijk snel moeten zijn want deze collectie is LE en ik vrees dat de lipsticks heel erg snel uitverkocht zullen zijn. Hopelijk geraak ik nog snel in de parfumerie!

Deze Givenchy Croisière collectie is exclusief te koop bij IPXL en LE.

Wat denk jij van dit kleurtje? Iets voor jou of ga jij ook eerder voor nude tinten of roze?

 

6 thoughts on “Givenchy Croisière 2014 X Givenchy Le Rouge Fruit Defendu

  1. Het is inderdaad een felle kleur, en waarschijnlijk ook voor mij net ietsjes te gedurfd. Wel mooi verder hoor. Hopelijk heb je je lievelingskleur nog kunnen bemachtigen!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Nog niet maar volgende week ga ik zeker op jacht 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *