Givenchy Brow Expert Collection

Givenchy Brow Expert Collection

Givenchy Brow Expert Collection

Givenchy Brow Expert Collection

Wenkbrauwen zijn nog steeds hot and happening. Iedereen wil de perfecte volle wenkbrauw maar niet iedereen is gezegend met wenkbrauwen als Cara Delevigne. Eerlijk, zo’n volle wenkbrauwen wil ik niet eens, hoe hou je die in godsnaam in toom? Ik stam nog een beetje uit het tijdperk waar smalle, dunne wenkbrauwen in waren en daar draag ik nog een beetje de gevolgen van. Mijn wenkbrauwpincet deed in die tijd aardig wat overuren. Om mijn wenkbrauwen toch nog een beetje volume te geven grijp ik dan ook graag naar enkele hulpmiddelen. De laatste weken zijn dat producten uit de Givenchy Brow Expert Collection. Ik hou niet van uitgesproken getekende wenkbrauwen en wil dan ook een zo natuurlijk mogelijk effect. Het begint al bij de kleur, is de kleur te donker gaat het je uiterlijk heel erg hard maken, is de kleur te licht dan kan de kleur wat grijzig uitslaan, het is dus een beetje uitproberen tot je de juiste tint hebt gevonden. In de Givenchy Brow Expert Collection heb je keuze uit drie tinten, Brunette, Blonde en Dark Brunette. Mijn perfecte kleur ligt eigenlijk een beetje tussen Blonde en Brunette in maar omdat ik niet van te getekende wenkbrauwen houd kan ik perfect met de kleur Brunette werken.

Givenchy Brow Expert CollectionGivenchy Brow Expert Collection

Een wenkbrauwpotlood moet voor mij zacht en smeuïg zijn en dat is het Givenchy Eyebrow Pencil. Een makkelijk hanteerbaar potlood dat hele fijne lijntjes kan trekken. Bovendien krijg je er ook nog een spooly en een slijper bovenop. Hier merk je al meteen dat je een luxemerk in je handen hebt.

Givenchy Brow Expert Collection

Givenchy Brow Expert Collection

De Givenchy Eyebrow Couture Definer is een ander paar mouwen. Dit is letterlijk en figuurlijk de grote zus van het Givenchy Eyebrow Pencil. Heel subtiele lijntjes kan je hier niet met trekken, daar is het net is te groot voor. Hou jij van volle, getekende wenkbrauwen dan kan ik je deze zeker aanraden. In een wip heb je jouw volle wenkbrauw. Ook dit potlood is zacht en smeuïg en zit van zodra je de kleur aanbrengt muurvast.

Givenchy Brow Expert Collection

Links de Givenchy Eyebrow Couture Definer en rechts Givenchy Eyebrow Pencil. Je ziet meteen dat de Definer veel meer kleur afgeeft. Voor mij iets lastiger om mee te werken, ik zie het liever wat subtieler.

Givenchy Brow Expert Collection

Givenchy Brow Expert CollectionJe wenkbrauwen vorm geven en inkleuren is één ding, de haartjes op z’n plaats houden is weer iets heel anders. De Givenchy Mister Brow Groom is een gel die je wenkbrauwen een hele dag netjes op z’n plaats houdt zonder de haartjes steenhard te maken. Bovendien gaat de gel niet brokkelen en zie je ook niet dat je een wenkbrauwen gebruikt hebt.

Je vindt deze Givenchy Brow Expert Collection bij ICI Paris XL zowel online als bij de parfumerie. Prijzen liggen tussen 24,50 en 25,50 euro. Ik ben fan!

One thought on “Givenchy Brow Expert Collection

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *