Giorgio Armani Si Eau de Parfum

SONY DSC

10 mei is het moederdag, de kans om jouw mama een lekker parfum kado te doen! De komende dagen zet ik een aantal parfums in het zonnetje, misschien dat er wel een geur tussen zit waarmee je jouw mama een plezier kan doen.

Een tijdje geleden kreeg ik deze Giorgio Armani Si en sindsdien draag ik niets anders meer. Ik had deze al vaak geroken bij iemand anders en vond het altijd al een fijne geur maar het kwam er nooit van om deze te kopen, ik heb al zoveel geurtjes dat het niet meer te verantwoorden is om er nog ééntje bij te kopen. Maar nu ik deze heb vraag ik me echt af waarom ik hem niet eerder heb gekocht, hij ruikt zalig. Hou je van wat zwaardere parfums dan zit je met deze Si van Giorgio Armani helemaal goed!

SONY DSC

Topnoot is Cassis

Hartnoten zijn freesia en mei roos.

Basisnoten zijn vanille, patchouli, ambroxan en houtnoten.

Wil je jouw mama van kop tot teen verwennen met deze Si van Giorgio Armani? Dan kan je het parfum aanvullen met een showergel en een bodymilk.

SI – Eau de parfum 30ml 60,00€ SI – Eau de parfum 50ml 84,00€ SI – Eau de parfum 100ml 110,00€ Si – Body Milk 200ml 42,00€ Si – Shower Gel 200ml 36,50€

2 thoughts on “Giorgio Armani Si Eau de Parfum

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *