Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up

SONY DSC

Je kon hem al zien tussen mijn favoriete zomerproducten maar echt vaak heb ik nog niet geschreven over deze Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up. Maar nu ik ook de compact versie heb gekocht werd het wel eens tijd voor een review. Het is een speciale foundation en dat is nog licht uitgedrukt.

SONY DSC

Giorgio Armani noemt dit geen foundation maar een huidperfectionerende verzorging, maar ik vind het als geen van beide aanvoelen, eigenlijk voel je gewoon niet dat je iets op je huid hebt, het product lijkt zelfs te vervliegen vanaf het moment dat je het hebt aangebracht. Je hebt keuze uit negen kleuren, wat op zich niet slecht is maar ik vrees toch nog altijd dat niet iedereen de juiste kleur zal kunnen vinden. Ik heb nu n°7 en deze kan ik enkel gebruiken tijdens de zomermaanden omdat mijn huid dan gebruind is. Tijdens de winter moet ik eerder naar de n°5.5 maar dan wel in de compacte versie, waarover later meer.

SONY DSC

Ik zei het al het lijkt of het product vervliegt wanneer je het aanbrengt en het zou wel eens kunnen dat dat de alcohol is die er in zit, hij staat vrij hoog in de ingrediënten lijst en dat wil zeggen dat er veel in zit.

SONY DSC

Voor je de Maestro Fusion gaat gebruiken moet je hem heel goed schudden en ook het pipetje even leeg maken. Doe je dat niet krijg je een soort van waterige oplossing die helemaal niet mooi is en gewoon niet te gebruiken is.

SONY DSC

Je hebt maar heel weinig nodig van dit product en daarom is zo’n pipetje echt een goed idee, je kan zo perfect doseren.

SONY DSC

Dit is één klein druppeltje van de Maestro Fusion.

SONY DSC

En dit is dat kleine druppeltje een beetje uitgesmeerd. Hier merk je meteen dat je écht maar heel weinig product nodig hebt. Ik heb maximum drie druppeltjes nodig voor mijn hele gezicht. Je kan hem met je vingers aanbrengen maar ik doe dit het liefst met een stipplebrush zou kan ik het product goed in mijn huid blenden. Dit blenden gaat heel snel en zoals ik al zei verdwijnt deze Maestro Fusion vrij snel helemaal in je huid. Hij verdwijnt dan wel maar op een goede manier, hij laat een soort van fluwelen waas achter die er voor zorgt dat je huid er gladgestreken en egaal uitziet. Eigenlijk best wel een prestatie met de weinige hoeveelheid product die je maar nodig hebt. Ik ben echt fan van dit product, je betaalt er wel wat voor, 61 euro maar als je nagaat dat je echt maar enkele druppels nodig hebt dan is dit helemaal niet duur. Voor een normale tot gemengde huid is dit echt een aanrader, voor vrouwen met een gevoelige of droge huid kan ik niet spreken maar ik vrees dat door de alcohol die er in zit niet echt goed is voor deze huidtypes, misschien dat de droge plekjes hierdoor net geaccentueerd worden en dat is ook niet de bedoeling. Maar aan andere kant, Armani Cosmetics zegt dat deze foundation ook verzorgende ingrediënten bevat, misschien is het dan toch het proberen waard? Heb ik je doen twijfelen, spring dan eens binnen bij Parfuma, laat je kleur bepalen en vraag een staaltje, hij is echt het proberen waard!

De Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up is te koop bij Parfuma, zowel online als in de shops en ook bij Inno in Brussel. Er zijn negen tinten beschikbaar en je betaalt 61.00 euro voor 30ml.

 

 

4 thoughts on “Giorgio Armani Maestro Fusion Make Up

  1. Ik heb die ook, in de kleur 4 (of was het 4.5?). Heel licht dus. En ik heb een droge huid. En ik ben heel tevreden van deze foundation! Droogt niet uit en is goed qua dekking. Top!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Super! Dan weten we ook weer dat hij voor een drogere huid ook ok is! 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *