Giorgio Armani Eyes to Kill

Een tijdje geleden werden een aantal bloggers uitgenodigd bij een Armani Cosmetics Persevent, verslagje kan je hier lezen en kregen we een aantal producten mee naar huis om te testen, waaronder deze Giorgio Armani Eyes to Kill.

De Giorgio Armani Eyes To Kill mascara zit in een metalen huls en weegt zwaar, echt zwaar. Ik denk niet dat ik al een mascara tegen ben gekomen die zo zwaar is, maar de meesten mascara’s zijn dan ook uit een plastic verpakking gemaakt.

Ik kreeg de zwarte kleur maar eerder werden er nog drie LE kleuren uitgebracht, ijzerrood, koperbruin en geweerloopgrijs.

Ijzerrood om de ogen te verhelderen en groter te doen lijken, deze breng je dan aan op de punten van de wimpers. Bij blauwe en groene ogen worden intenser dor deze kleur.

Koperbruin is ideaal voor overdag en sublimeert blondines en dames met een bleke huid en bleke ogen. Breng eerst de bruine mascara aan en eindig met een likje mascara op de wimperpunten en dan vooral in de buitentste ooghoek.

Geweerloopgrijs is minder hard dan zwart en ideaal voor een sexy morning after look.

Het borsteltje heeft een assymetrische vorm om de mascara perfect aan te brengen.

De platte kant dient als reservoir: hij zorgt voor extra volume aan de wimperbasis en accentueert de wimpers met een zuiver en onberispelijk lijntje. De heel precies ingeplante lange, zijige haartjes aan de andere kant isoleren elk wimpertje, zelfs de kortere, en omgeeft ze met een intens volume.

De Armani Cosmetics Eyes to kill beloofd volle diepzwarte wimpers, maar is dat ook het geval?

 

Mijn naakte oog, en ja ik heb sproetjes, ik heb geen concealer gebruikt en dan vallen ze eens te meer op.

Dit is één laagje Giorgio Armani Eyes to kill, mooie gespreide wimpers en het zwart is echt zwart!

Twee laagjes, nog steeds mooi en geen klontertjes, dus geen spinnenpotengevaar.

Je kan de Armani Cosmetics Eyes to Kill mascara kopen voor 32 euro, dit is vrij veel geld voor een mascara maar hij doet wel goed zijn werk. Moest ik hem opnieuw kopen zal ik hem niet in het zwart kopen, eerder een bruine of een grijze versie dan. Dit is minder hard van kleur en staat gewoon beter bij mij.

Armani Cosmetics is exclusief te koop bij Parfuma in Antwerpen (ook online) en de INNO in Brussel en Woluwe.

Wat is jou all time favorite mascara?

6 thoughts on “Giorgio Armani Eyes to Kill

  1. ik gebruik meestal combinatie van xxlprocurve van maybelline als basis, dan smokeyeyes mascara van essence of sexycurves van rimmel 🙂 maar een armani kan er nog wel bij!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *