Giorgio Armani Cosmetics Lipgloss 102 Beige

Een tijdje geleden werden een aantal bloggers uitgenodigd in Brussel voor een perspresentatie van Giorgio Armani Cosmetics, hier kan je de FOTD zien, en we kregen een aantal producten mee om te testen. En ik moet zeggen, ik ben verliefd, echt verliefd op alle producten die ik nu in mijn badkamer heb staan. Enkele heb ik gekregen en enkele heb ik zelf gekocht en ik vrees dat ik nog een aantal dingen op mijn wishlist heb staan. Vandaag wil ik jullie de Giorgio Armani Cosmetics Lipgloss 102 beige laten zien. De lipgloss is verpakt in een zwart doosje met Giorgio Armani in gegraveerd, je ziet het niet zo duidelijk op de foto omdat het zwart op zwart is.

De lipgloss zelf zit in een doorschijnende tube, de dop bovenaan is in metaal met een embleempje van Giorgio Armani Cosmetics en voelt dus zwaar in de hand. De dop schroeft volledig dicht en dat hoor je doordat hij toeklikt.

 

De naam van de lipgloss is wel Beige maar ik vind dat hij meer naar de gouden kant gaat, iets wat ik echt mooi vind. Zeker nu dat ik met het mooie weer wat meer kleur in mijn gezicht heb staat hij heel mooi.

De sponsapplicator is vrij lang en smal zo kan je de lipgloss vrij nauwkeurig aanbrengen.

De lipgloss heeft niet zo heel veel kleur maar geeft wel een hele mooie glans aan je lippen.

Hier zie je goed dat hij mooie gouden glittertjes heeft. De lipgloss plakt niet zo heel erg wat ik wel fijn vind. Meestal neemt dat de houdbaarheid af, maar bij deze lipgloss geldt dit niet, als je drinkt merk je wel dat er wat lipgloss achter blijft op het glas maar niet zo veel als bij andere. Ik ben fan! Van de mooie kleur en de verpakking!

Giorgio Armani Cosmetics is te koop bij Parfuma in Antwerpen en bij INNO Brussel en Woluwe Shopping Center. Voor de lipgloss betaal je ongeveer 33 euro.

10 thoughts on “Giorgio Armani Cosmetics Lipgloss 102 Beige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *