Getest Shiseido Accentuating Cream Eyeliner 2

Mijn eerste “echte” foundation was van Shiseido maar verder ken ik het merk niet echt goed. Dankzij Eva kon ik de Shiseido Accentuating Cream Eyeliner testen. Laat ons zeggen dat we een soort van Swap hebben gedaan. Hierdoor heb ik ook mijn eerste Shu Uemura lakje! NOTD vind je hier.

Ik hou van eyeliners, ik gebruik het dan ook zo goed als elke dag. Op zichzelf of met oogschaduw, het geeft mijn ogen dat ietsje meer. Maar nu terug naar de Shiseido Accentuating Cream Eyeliner. Hij zit eerst en vooral al in een supermooie verpakking. Bij de verpakking zit ook een klein penseeltje, dat je kan afsluiten. Het idee is fijn maar het borsteltje vind ik iets te klein om handig te zijn.

De eyeliner is echt creamy en je kan er hierdoor heel precies mee werken. Hij blijft ook mooi zitten maar is geen probleem om hem ‘s avonds weg te halen. Deze eyeliner bestaat in twee kleuren, zwart en bruin. Ik heb de bruine, ik neem sowieso altijd bruin, heb ik ook het liefst bij mascara, vind dat dit me beter staat.

Deze eyeliner krijgt een mooi plaatsje naast mijn Fluidline van MAC zodat ik regelmatig kan afwisselen.

De Shiseido Accentuating Cream Eyeliner 2 kan je kopen voor +-25 euro bij ICI Paris XL

9 thoughts on “Getest Shiseido Accentuating Cream Eyeliner 2

  1. Ik ben visagiste en werk meestal met gel eyeliners als het wat opvallender mag zijn. Ik gebruikte altijd die van MAC. Maar Shiseido heeft me nu zo nieuwsgierig gemaakt dat ik deze eens ga proberen. Wel duur natuurlijk maar naar het schijnt doe er lang mee. Bedankt voor de review.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *