Getest Kiehl’s Creme de Corps Milk & Honey Whipped Body Butter by Jeff Koons

Toen de persbeelden, klik hier,  uit kwamen met de Kiehl’s Creme de Corps Milk & Honey Whipped Body Butter die geïllustreerd werd door Jeff Koons werd ik helemaal verliefd. Kiehl’s staat bekend om zijn superfijne verzorgingsproducten en deze staat volgens mij met stip op 1.

De verpakking is heel mooi versierd met bloemen. Mooie verpakkingen staan altijd goed in de badkamer en deze pot kan er zeker tussen staan. Alle verpakkingen van Kiehl’s zijn eigenlijk mooi om te zien, niet teveel tralala maar ze zien er wel chique uit. Maar het is natuurlijk niet alleen de buitenkant die telt!

Op het deksel zie je duidelijk de mooie bloemen. Maar kijk ook eens de naar de Body Butter zelf, hij ziet er toch uit om op te eten?! De Whipped Body Butter bestaat uit shea butter, jojoba butter & squalane, allemaal producten die je huid lekker zacht maken. Ik zou deze winter en zomer kunnen gebruiken, hij voelt vrij vet aan maar trekt direkt in je huid en laat geen vettig laagje na. Deze Whipped Body Butter verzacht en kalmeert je huid echt, ik gebruikte hem na het epileren van mijn benen. Normaal prikt mijn huid altijd en ziet ze rood maar als je dit gebruikt heb je dit niet.

Het lijkt echt of je slagroom op je huid zou smeren, lekker zoet en zacht, de gekozen naam past perfect bij het product.

Wat ik er zeker ook nog wil bij vermelden is dat de opbrengst van deze LE producten integraal naar het Koons Family Institute, een initiatief van het Internationaal Centrum voor vermiste en Seksueel Uitgebuite kinderen gaat.

De volledige LE collectie bestaat uit volgende producten:

Creme de Corps Body Moisturizer:

1 liter 87 euro

500 ml 57 euro

250 ml 32 euro

Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter 42 euro

Kiehl’s winkels vind je in Antwerpen en sinds kort ook in Gent.

7 thoughts on “Getest Kiehl’s Creme de Corps Milk & Honey Whipped Body Butter by Jeff Koons

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *