Geshopt @ Nyx Antwerpen

Geshopt @ Nyx Antwerpen

Geshopt @ Nyx Antwerpen

Geshopt @ Nyx Antwerpen

Ons Belgenlandje begint zich toch wel een beetje op de kaart zetten op gebied van beauty-merken! Ook NYX is intussen in België aangekomen en eindelijk ook in Antwerpen sinds een aantal weken. Hoog tijd dus om een kijkje te gaan nemen en ik ging niet met lege handen buiten. Ik had een aantal producten op de wishlist staan maar die bleken allemaal uitverkocht te zijn.

Wat ik wel meenam?

♥ De NYX Tear drop Blending Sponge, een soort van platte beautyblender. Lijkt me ideaal om mijn concealer onder de ogen goed te blenden.

NYX Gotcha Covered Concealer. Een waterproof concealer die hopelijk mijn wallen goed kan laten verdwijnen.

NYX HD Studio Photogenic Concealer. Deze doet me na eerste gebruik een beetje denken aan de Urban Decay Naked Skin Concealer. Misschien wordt dit wel de perfecte dupe!

♥ Ik las al veel goeds over de NYX Dark Circle Concealer Corrector. Ook hier verwacht ik veel van, als ik de reviews mag geloven is deze perfect om blauwe kringen te doen verdwijnen.

♥ Tot slot nog twee NYX Micro Brow Pencils, ééntje in Ash Brown en ééntje in Blonde. De kleur Taupe was jammer genoeg uitverkocht, anders had ik deze ook nog meegenomen. Een wenkbrauwpotlood proberen doe ik nog het liefst thuis, daarom ook verschillende kleuren.

Wat zijn jouw absolute musthaves van NYX? Tell me!

2 thoughts on “Geshopt @ Nyx Antwerpen

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *