Garancia Skincare in the Mix!

SONY DSC

Een merk dat ik nog niet zo lang geleden heb leren kennen en stilaan mijn badkamer aan het veroveren is, is Garancia. Een tijdje geleden mocht ik naar een event van Farmaline waar deze voorgesteld werden en mijn nieuwsgierigheid werd meteen getriggerd door de namen. Met namen zoals Pschit Magique, Bal Masqué des Sorciers en Larmes de Fantome heb je meteen mijn aandacht. Producten met een leuke naam hebben bij mij sowieso een streepje voor.

SONY DSCSONY DSC

Deze Garancia Pschitt Magique (29.70 euro voor 100ml) is misschien wel het bekendste product van Garancia en ook het eerste product dat ik ooit geprobeerd heb, het zat ooit eens in een Deautybox. Dit product gebruik ik na het reinigen van mijn huid. Je pompt twee keer, hiermee heb je voldoende schuim voor je hele gezicht, en brengt het aan. Eigenlijk hoef je weinig te doen, je voelt dat het schuim een beetje bruist en je ziet dat het langzaam verdwijnt, na een 30-tal seconden is het helemaal verdwenen. Na gebruik voelt je huid echt superzacht en clean aan zonder een trekkerig gevoel.

SONY DSCSONY DSC

Het Garancia Bal Masqué des Sorciers (26.55 euro) is een specialleke, net zoals alle producten van Garancia eigenlijk. Dit masker breng je aan op een goed gereinigde huid, het is een soort van beige gel die door aanraking met je huid wit wordt en gaat bruisen door de zuurstofbelletjes. En als ik zeg bruisen, bedoel ik echt bruisen! Het gaat echt kriebelen op je huid, de eerste keer vond ik het zelfs lastig om van mijn gezicht te blijven, het kriebelt zo erg dat je wil krabben. Ik onderga het graag want hier zie je ook meteen een merkbaar verschil, een babyzachte huid die straalt!

SONY DSCSONY DSC

Bij deze Garancia Larmes de Fantômes (34.83) had ik zo eerst mijn bedenkingen. Dit breng je dus aan onder je ogen, zie je hoe wit dit spul is? Ik dacht meteen, de naam is echt goed gekozen, je moet er wel uitzien als een spook na gebruik. Het tegendeel blijkt waar te zijn, dit witte spul trekt meteen in en gaat donkere kringen oplichten en alles wat gladder strijken. Om op zichzelf te gebruiken vind ik dit wat te licht maar ik breng het wel aan na mijn oogcréme. Ik heb nog steeds concealer nodig maar toch wat minder dan anders doordat deze lichte créme al alles gaat glad strijken en oplichten. Een aanrader!

SONY DSCSONY DSC

Ook deze Garancia Immortal Express Shot (56.07 euro) is voor mij een aanrader. Als mijn huid echt een oppepper kan gebruiken of ik heb een feestje in het vooruitzicht dan begin ik een week voordien dit serum te smeren. Aanbrengen doe je voor je dag en/of nachtcréme en dit is er ééntje waar je eigenlijk ook meteen verschil ziet. Fijne lijntjes zijn na enkele dagen bijna niet meer zichtbaar en je huid voelt ook gladder en zachter aan. Garancia zegt zelf ook dat als je een cosmetische ingreep hebt ondergedaan dat dit serum er voor zorgt dat het effect langer en beter blijft aanhouden. Ik kan me wel voorstellen dat dit klopt want je ziet een merkbaar verschil, ook zonder cosmetische ingreep. Mijn flesje is bijna op en wanneer het leeg is koop ik het zeker opnieuw, ook deze is echt een aanrader!

Garancia is exclusief te koop bij Farmaline, je vindt er heel het gamma en ook nog eens met een fijne korting.

3 thoughts on “Garancia Skincare in the Mix!

  1. Ik heb de gezichtsschuim ooit eens ontvangen uit een Deautybox en ik was ook heel erg aangenaa, verrast! Je hebt veel leuke spulletjes van dat merk! Dat laatste, die serum zie ik ook wel zitten!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *