Fun in the Sun

Fun in the Sun

Fun in the Sun

Fun in the Sun

De voorbije dagen zijn echt al zalig geweest. Heel veel zon, zalige temperaturen… Hier wordt een mens toch echt vrolijk fan?! Mijn dagen bestaan dan vooral uit smeren, smeren en smeren en een heel klein beetje make-up.

Fun in the Sun Protection

Fun in the Sun

 Hoe leuk is dit poppetje? Nivea heeft dit poppetje uitgebracht om niet alleen de mama’s en de papa’s maar ook de kids vaker te laten smeren. Je smeert dit poppetje samen met je kids of jezelf in. Van zodra het poppetje rood wordt is het tijd om opnieuw te smeren. Heel goed idee want het gebeurt vaak bij kinderen dat ze “geen tijd” hebben om zich te laten insmeren omdat ze te druk aan het spelen zijn. Hier thuis werkt het in elk geval, Jill vindt het zelfs leuk om het poppetje in te smeren. De Nivea Kids SPF50 met de rollerball is hier trouwens ook een schot in de roos, zo makkelijk om aan te brengen!

 De papa is dan weer fan van de Nivea SPF30, een hoge bescherming die je niet voelt zitten en niet afgeeft op je kleren. Topper!

 De mama gaat dan weer voor de Filorga Spray SPF50 voor het lichaam en de Filorga SPF 50 face mist voor het gezicht. Beide ruiken heerlijk en voelen aangenaam aan op je huid.

Fun in the Sun Hair Protection

Fun in the Sun

 Als je niet wil dat je haar er na een dagje zon uit gaat zien als een droge bos stro dan gebruik je best ook wat bescherming voor je haar. Mijn favoriete lijn op dit moment is de L’Oréal Professionnel Solar Sublime Lijn. Kleine tip bij de olie, spray ze niet rechtstreeks op je haar maar breng de olie aan door ze te sprayen op je handen, zo kan je ze veel beter verdelen. ‘S avonds wassen met de shampoo, het masker enkele minuten laten intrekken en je haar is weer als nieuw.

Fun in the Sun Parfum

Fun in the Sun

Parfum dragen in de zon is een no go. Je kan er pigmentvlekken van oplopen en die raak je niet meer kwijt. Als je toch een geurtje wil dragen gebruik dan ééntje zonder alcohol!

 Bij DI vind je de Body Fantasies, een lijn van body mists die zalig ruiken en die je zonder zorgen een hele dag kan dragen.

 Ik ben de laatste dagen ook weer helemaal in to de Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraîche. Dit is de perfecte geur om ‘ s avonds op een terrasje te dragen.

Fun in the Sun Make Up

Fun in the Sun

Echt make-up dragen doe ik nu amper, ik heb altijd het idee dat wat je ook doet de helft er toch maar afsmelt. Helemaal niks dragen, dat kan ik dan weer ook niet.

 De Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is al jaren mijn favoriete BB Cream om te dragen tijdens warme dagen. Een heel fijne SPF en zorgt voor een mooie egale huid.

 Mijn favoriete bronzer op dit moment is de Givenchy Healthy Glow Powder Floral Impression, deze is niet alleen mooi op je huid, hoe mooi is de bronzer zelf?

 Nog wat Lancôme Monsieur Big Mascara en ik ben klaar voor dat terrasje.

Fun in the Sun Verzorging

Fun in the Sun

 Na een lange dag in de zon is een douche meer dan welkom en liefst met een frisse geur zodat dat warme bed niet iets minder warm lijkt. De Rituals express Your Soul Collection is daar perfect voor, een frisse geur die lekker lang blijft hangen.

Maak er nog een fijne  zaterdag fan.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *