Frosted White Nails @PN_Pronails

Frosted White Nails @PN_Pronails

Frosted White Nails @PN_Pronails

Mijn nagels lakken? Ik doe het graag en dikwijls. Mensen die mij kennen weten dat je me nooit zonder nagellak zal zien. Nail-art en toestanden, dat is dan weer een heel ander verhaal. Ik vind het mooi maar heb er zelf dikwijls niet het geduld voor. Tot ik een filmpje van ProNails zag voorbij komen van de Frosted Nails. Dat wilde ik wel eens proberen want zo simpel als wat en het ziet er ook nog eens leuk uit. Op Instagram plaatste ik vorige week al een filmpje vandaag doe ik het met foto’s.

SONY DSC

Elke keer ik mijn nagels lak zorg ik er altijd voor dat ik een goede basis heb en ik verzorg ze ook goed, dat is gewoon nodig als je sterke en mooie nagels wil houden. Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik mijn nagels verzorg, ik schreef er al eens eerder over, en eigenlijk is het na al die jaren nog altijd hetzelfde gebleven.

SONY DSC

Eerst en vooral zorg ik er voor dat alle nagellak goed is verwijderd, ik heb niet echt een bepaald merk van remover, meestal is het gewoon de goedkoopste. Alleen als ik op vakantie ga gebruik ik graag de removerpotjes van Bourjois omdat dat makkelijk en snel gaat. Maar voor dagelijks gebruik vind ik een gewone remover meer dan voldoende.

Koh Essential Nail Serum

Het Koh Essential Nail Serum blijft mijn favoriete olie, dit houdt mijn nagels sterk, gevoed en soepel. Op elke nagel een druppeltje, goed in de nagels werken, even laten intrekken. Wat niet helemaal is ingetrokken haal ik weg met een tissue.

Trind Nail Repair

De Trind Nail Repair Natural gebruik ik altijd als basis onder mijn nagellak. Deze houdt mijn nagels sterk. Een tip: als je deze gebruikt gebruik dan ook altijd een olie om je nagels te hydrateren want deze droogt je nagels uit. Doe je dat niet dan gaan je nagels schilferen en zo zullen ze dan weer makkelijker inscheuren.

ProNails Polish Grip

Ik heb deze ProNails Polish Grip nog maar net ontdekt maar voor mij al een aanrader. Deze zorgt er voor dat je nagellak nog beter gaat hechten en zo ook langer blijft zitten. Het gaat je nageloppervlak ook egaliseren, zeker bij een witte nagellak ziet alles er meteen egaler uit.

ProNails Clear MindProNails Clear Mind is mooi als basis voor een nailart maar ik vind deze ook wel mooi op zichzelf. Twee laagjes heb je hier wel nodig om hem enigszins dekkend te krijgen.

ProNails Glitter Tower Clear MindProNails Glitter Tower Clear Mind

ProNails heeft enorm veel producten om mee aan de slag te gaan als je graag aan nail-art doet. Glitters, steentjes, stickers…. Noem maar op, ze hebben het zeker! Deze Glitter Tower Clear Mind bevat zes verschillende soorten glitters en hiermee ging ik aan de slag om mijn frosted nails te maken. Om de glitters aan te brengen maakte ik de Bourjois Nail Art brush een beetje vochtig zodat ik de glitters kon opnemen.

SONY DSC

Je moet wel vrij snel zijn om de glitters aan te brengen, je nagellak moet nog een beetje vochtig zijn zodat de glitters zich aan de nagellak kunnen hechten. Niet zo simpel want ProNails nagellak droogt heel snel..

SONY DSC

Ik wilde er ook nog een paar steentjes bijvoegen en gebruikte de grootste, bij nader inzien had ik toch beter de kleinste gebruikte. Mijn nagelblad is niet zo groot en nu lijken die steentjes echt enorm!

SONY DSC

Afwerken deed ik met mijn Seche Vite Topcoat.Deze zorgt er niet alleen voor dat die steentjes blijven zitten, alles ziet er ook extra glanzend uit en misschien nog het belangrijkste, mijn nagellak blijft er echt veel langer door zitten.

Wat vind je van mijn poging tot nail-art? Een beetje geslaagd?

Voor tips and tricks en voor de verkooppunten van ProNails kan je hier terecht.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *