Filorga Optim Eyes Trio

Filorga Optim Eyes Trio

Filorga Optim Eyes Trio

Vandaag een first impression van het Filorga Optim Eyes Trio. Drie producten die de huid onder je ogen gaat aanpakken. Moe zijn, te lang en teveel voor de computer zitten, te weinig slapen… Het zijn allemaal zaken die meteen zijn weerslag geeft op de huid onder je ogen. Wallen, donkere kringen… Het is me allemaal niet vreemd en ik probeer er dan ook zoveel mogelijk aan te doen want concealer verstopt het misschien wel maar het pakt de oorzaak niet aan. Filorga brengt drie producten uit die er voor gaan zorgen dat de huid onder je ogen extra in de watten gelegd wordt.

Filorga Optim Eyes Trio

Filorga Optim Eyes TrioFilorga Optim Eyes Trio

Ik gebruik zeker twee keer per week een maskertje voor mijn huid maar bij de meeste maskers moet je je oogcontouren vermijden. Deze Filorga Optim Eye Patches zijn dus perfect om te gebruiken tijdens mijn pampersessies. Je brengt de patches aan onder je ogen en laat ze vijftien minuten zitten. Wel heel voorzichtig aanbrengen want ze hebben een beetje de neiging om snel te scheuren. Na die vijftien minuten voelt de huid onder mijn ogen goed gehydrateerd en ik zie er meteen pak frisser uit.

Filorga Optim Eyes Trio

Filorga Optim Eyes TrioOok bij de Filorga Optim Eyes Eye Contour heb ik meteen een goede indruk. Fijne pompverpakking, zo kan er geen lucht aan het product. Deze Filorga Optim Eyes Eye Contour gaat donkere kringen, gezwollen oogleden en rimpels bestrijden. Je merkt meteen na het eerste gebruik dat alles glad gestreken wordt. Perfecte basis voor onder je concealer! Deze Filorga Optim Eyes Eye Contour blijkt het best verkopende product van Filorga te zijn. Benieuwd of dit re-buy potentie heeft.

Filorga Optim Eyes Trio

Ik ben normaal gezien geen fan van oogreiningsingproducten, ik vind ze meestal te vettig en ze prikken ook nog eens in de ogen. Aangezien ik mijn huid en ogen altijd reinig met een oliereiniger is dit soort product eigenlijk overbodig. Maar ik wilde deze Filorga Optim Eyes Lotion wel een kans geven omdat de productomschrijving toch wel veelbelovend klonk. Deze Filorga Optim Eyes Lotion bestaat uit een twee fase formule op olie- en waterbasis. De olie gaat alle make-up afbreken, ook waterproof en de waterbasis gaat de huid verfrissen. Ik giet een beetje op een groot wattenschijfje en houdt het dan eventjes tegen mijn ogen zodat de olie de kans krijgt om zijn werk te doen. De Filorga Optim Eyes Lotion neemt alles weg, ook mijn eyeliner van Kat Von D die behoorlijk waterproof is. Bovendien prikt hij niet in de ogen en heb ik geen last van vettige oogleden. Deze Filorga Optim Eyes Lotion heeft de test dan ook goed doorstaan en ik zal zeker het flesje opmaken.

Ik ben echt fan van de Filorga Optim Eyepatches en wil er zeker gaan bijhalen, dit is zo fijn om aan te brengen. Een extra ontspanmomentje voor je ogen!

De Filorga producten vind je oa bij ICI Paris XL maar ook bij verschillende online apothekers zoals Newpharma.

One thought on “Filorga Optim Eyes Trio

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *