Favorites Oktober 2015

Favorites Oktober 2015

Favorites Oktober 2015

Mijn favorieten op een rijtje zetten, ik vind het nog steeds moeilijk! De laatste maanden zijn er weer ontzettende leuke producten uitgekomen en ik herontdekte ook een aantal pareltjes die ik al in mijn collectie had zitten.

Bobbi Brown Intensive Skin Serum, foundation, concealer, corrector , Sisley Phyto Teint Expert

De Sisley Phyto Teint Expert is zo’n herontdekking in mijn stash. Op dit moment meng ik twee kleuren om de perfecte tint te krijgen. Deze foundation is voor mij perfect als ik lange dagen heb, deze blijft van ‘s morgens tot ‘s avonds bij mij perfect zitten, zeker als ik het setting powder van Sisley gebruik. Helemaal nieuw zijn de Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation, Concealer en Corrector. Beste koop van de laatste tijd!

Sisley Phyto Poudre Libre 2 Mate

Sinds ik dit Sisley Phyto-Poudre Libre mocht ontdekken gebruik ik geen ander setting poeder meer! Dit poeder matteert, egaliseert en zorgt er voor dat mijn foundation een hele dag perfect blijft zitten.

Sisley So Intense Eyeliner

Heel veel Sisley deze maand! Ook deze Sisley So Intense Eyeliner Fortifiant in Deep Black is in mijn everyday bakje beland en wordt elke dag gebruikt. De Dior Brow Styler Gel zorgt er dan weer voor dat mijn wenkbrauwen een hele dag in de plooi blijven zitten.

Sisley Phyto Touch Illusion D'Eté

Nog meer Sisley! De bronzer die ik opgevist heb uit mijn stash is de Sisley Phyto Touch Illusion D’Eté, hij lijkt heel donker in de pan maar is een heel natuurlijke bronzer die je met een grote, fluffy brush heel makkelijk en natuurlijk kan aanbrengen.

Givenchy Palette Metallic Reflection, Guerlain 4 Ecrin Les Céndres, Burberry Beauty, Burberry Gold Complete eye palette

Ik gebruikte wel meer oogschaduw deze maand maar deze drie palettes zijn mijn grote favorieten! Het Guerlain Bloom of Rose Ecrin 4 Couleurs Les Céndres (herfst 2015) is echt een pracht van een palette, dit is echt een palette dat je elke dag kan bovenhalen doordat de kleuren zo makkelijk in gebruik zijn. Ook het Givenchy Vinyl Collection Palette Metallic Reflection (herfst 2015) heb ik heel vaak gebruikt, deze kleuren zijn net iets feller en glanzender maar daarom niet minder mooi. Old but gold, letterlijk en figuurlijk want dit Burberry Gold Complete Eye Palette komt uit de Burberry Beauty Holiday Collectie van vorig jaar. Ik blijf dit een heel erg mooi palette vinden en de kwaliteit van deze oogschaduw is echt super!

Kenzoki Belle de Jour, Kenzoki Ange Gardien, Filorga Hydra-Hyall, Estee Lauder ANR Eye,The Bodys Shop Oils of Life, Sisley Black Rose Precious Face Oil, Caudalie Detox Face oil

Vorige maand werd ik ook verliefd op de verzorgingproducten van Kenzoki. Ik ben ze nu een aantal weken aan het gebruiken en kan er alleen maar positief over zijn. De geur van de producten, de texturen en het gevoel die ze geven, ik kan er niets mis over zeggen. Alleen maar dat mijn huid er van gaat stralen. Ook de Filorga Hydra-Hyal is een vaste waarde en gebruik ik altijd als eerste stap in mijn verzorging. Het flesje is bijna leeg maar wordt zeker opnieuw gekocht! Verder was het ook de maand van de verschillende face oils. Mijn huid wordt hier gewoon heel erg blij van. De TBS Face Oil, de Sisley Black Rose Precious Face Oil en de Caudalie Detox oil gebruik ik in een soort van roulatie-systeem. Mijn huid slorpt de olie elke nacht volledig op en dat zorgt s’ morgens niet alleen voor een mooie glow, mijn huid ziet er ook echt uitgerust uit.

L'Oréal Absolut Repair Lipidum, Gliss Kurr Dream Hair,L'Oréal Wild Stylers

De L’Oréal Absolut Repair Lipidum lijn kon je al zien in mijn blogje over mijn Fall Essentials dus het kon ook niet anders dat ze tussen mijn favorieten zouden zitten. Net zoals vorige maand zie je ook weer de Gliss Kur Dream Hair olie terug komen. Samen zorgen ze er voor dat ik niet met een bos ontembaar haar rond loop. Maak ik een vlecht en wil ik wat meer volume en structuur dan gebruik ik graag deze L’Oréal Wild Stylers, deze zorgt er voor dat mijn haar wat groffer en dikker aanvoelt.

The Body Shop Secrets of the world

Het wordt misschien een beetje afgezaagd maar ik ben echt gek op de Secrets of the World lijn van The Body Shop, stuk voor stuk hemelse producten!

The Body Shop Black Musk, Alaïa Eau de Parfum, Sisley Soir D'Orient Eau de ParfumOok over deze drie geuren, Sisley Soir D’Orient, Alaïa Eau de Parfum en The Body Shop Black Musk schreef ik al eerder (klik hier) Dit zijn echt mijn favoriete herfstgeuren!

Het was weer een hele lijst maar wel allemaal producten die ik stuk voor stuk heel graag heb gebruikt!

One thought on “Favorites Oktober 2015

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *