Favorites May 2012

Mei is voorbij, een maand met een heel leuke dingen, denk maar aan mijn tripje Parijs voor Oenobiol (klik hier) enBeautyEtc werd twee jaar met een aantal heel leuke Give Aways. Maar ook een aantal minder leuke, onverwachte dingen. Maar goed, let’s talk Beauty! Hierboven zie je mijn heilige drievuldigheid qua reiniging. De Philisophy Purity is echt de beste “snelle” reiniger die ik het laatste jaar ontdekt heb. Voor mijn ogen vind ik hem dan weer niet zo fijn maar hiervoor gebruik ik nu al een tijdje de Shu Uemura Skin Purifier. Die olie is een ramp als ik hem over mijn hele gezicht gebruik maar als oogreiniger is hij voor mij perfect, zelfs de hardnekkigste waterproof eyeliner verwijdert hij zonder moeite. Als afsluiter bij het reinigen gebruik ik de Bioderma Solution Micellaire, zo ben ik zeker dat echt alles goed gereinigd is.

Ik liet de producten van Radical al zien toen ik vertelde wat ik meenam naar zee. Samen met de Caudalie Vinoperfect ooogcréme is dit ook weer zo’n trio dat niet meer weg te denken is uit mijn routine.

Het zonnetje heeft zich vorige maand een aantal keer goed laten zien. Hoog tijd om het zwaardere geschut qua spf boven te halen. De producten van Corine de Farme hebben me hierbij heel goed geholpen! Vooral de bruinversneller is ideaal als je net als ik benen hebt die niet zo heel snel bruinen. Je kan bijna zien dat ze sneller kleur krijgen! Bovendien hebben al deze producten Monoï de Tahiti geur. Ik ben echt gek op die geur, ik was al aftersun aan het smeren voor er nog maar een streepje zon te zien was, alleen voor de geur. Ook heel fijn voor het gezicht is de L’Oréal Solar Expertise zonnecréme voor het gezicht met SPF 30. Hij is niet te dik en smeert heel makkelijk uit.

Deze Garnier Intensive 7Days Body Milk met cacaoboter is bijna op, ondertussen is dit al mijn tweede fles. Hij hydrateert heel goed en trekt snel in, ideaal voor ‘s morgens dan moet het hier altijd snel gaan! De Givenchy Mister Radiant Body heb ik een aantal keer op mijn benen gebruikt, hij geeft een natuurlijk gebruind kleurtje dat je kan opbouwen en ‘s avonds was je het er gewoon weer af. Je hebt deze ook voor het gelaat en die wil ik me zeker ook nog eens aanschaffen! Een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling bij de Beauty Bakery en ondertussen zit ik aan mijn derde pot scrub, ik heb er nog ééntje en dan wordt het weer tijd om te bestellen. Zeker de Baby Butter Bee scrub is een echte aanrader maar ook de Fluffy Sorbet Scrubs die je in allemaal lekker zoete geurtjes hebt.

Mijn haar werd deze maand vooral verwend door Bumble & Bumble Straight, de nieuwe lijn voor extra stijl en glanzend haar. Vanaf het gebruik van de shampoo voel je al deze producten hun werk goed doen, geen strogevoel, echt zacht, glad haar. Voor het brushen of stijlen gebruik ik dan een heel klein beetje Bumble & Bumble Blow dry, dit zorgt ervoor dat mijn haar ook tijdens de dag op zijn plaats blijft zitten zonder te gaan kroezen. Deze producten vind je bij Cosmeticary, zowel online als in de shops. Voor de adressen klik hier.

L’Oréal heeft het Mythic Oil gamma uitgebreid met twee nieuwe producten, de Mythic Oil Milk en de Colour Glow Oil. Beide producten worden hier heel vaak gebruikt. Vanaf het moment dat je er aan ruikt ben je verkocht vind ik zelf. Enkel bij de Colour Glow Oil moet je een klein beetje uitkijken dat je echt maar enkele druppeltjes gebruikt anders kan je haar er te vet van worden.

Deze maand heb ik mijn Dior Forever en Dior Nude Glow nog eens boven gehaald. Gemixt geven ze een heel mooie glow die een hele dag mooi op zijn plaats blijft zitten zonder er glanzend uit te zien. Ook de Rimmel Wake Me Up foundation en de Dr Brandt BB Cream heb ik dikwijls boven gehaald, ook deze twee geven een mooie dewy finish, moet ik nog zeggen dat ik daar gek op ben?

Make-up moest deze maand vooral makkelijk en snel zijn. De Giorgio Armani Eyes To Kill in Champagne en de Givenchy Ombre a fleur de Peau kan je heel snel aanbrengen, je hebt zelfs geen brushes nodig, en ze blijven heel de dag mooi op hun plaats zitten. De Revlon Luxurous Color Eyeliner gebruik ik als eyeliner maar ook gewoon op of onder mijn waterlijn voor een beetje kleur. Het is een soort van donkergrijs/blauwe kleur die heel mooi is bij bruine ogen. De Revlon Custom Eyes heeft twee standen waarmee je je mascara licht of zwaar kan aanbrengen, ik mix de twee samen en dit geeft een mooi natuurlijk effect. De Max Factor False Lash effect werd deze maand in een roze LE verpakking uitgebracht, ik heb er nog ééntje als back-up gekocht en niet alleen voor de roze kleur, deze mascara zorgen er voor dat je wimpers er echt langer uitzien. Het Dior Nude Glow Sun Powder was ideaal tijdens de wat warmere dagen. Samen met de Dr Brandt BB Cream geeft deze bronzer een heel gezonde glow. Ik kocht hem opnieuw toen ik in Parijs was, de YSL Touche Eclat, ik was eigenlijk “vergeten” hoe goed hij is. Deze ga je zeker ook nog vaak tussen mijn favorieten zien.

Welke producten heb jij vaak gebruikt vorige maand?

 

13 thoughts on “Favorites May 2012

 1. Leuk dat je de favorieten zo soort per soort zet. Echt fijn om te lezen en de fotos te bekijken

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik vind het zelf zo ook wat overzichtelijker en zal het vanaf nu zo elke maand doen 🙂

  [Reply]

 2. Hopelijk kunnen de leuke dingen de voorbije maand jou de mindere momenten doen vergeten..

  Wauw, prachtige producten! Zitten er enkele tussen waar ik érg benieuwd naar ben!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het is niet altijd makkelijk maar laat ons zeggen dat het moet 🙂

  [Reply]

 3. Mooie favo’s! Die Diorskin lijkt me wel goed en naar B&B ben ik ook wel benieuwd!
  Houd ook zo van mijn YSL Touche Eclat, hij blijft fijn en dan zeker met die verpakking 😉

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben heel blij dat ik de Touche Eclat herontdekt heb 🙂

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *