Favorites Maart 2017

Favorites Maart 2017

Favorites Maart 2017 Make up

Favorites Maart 2017

Mijn excuses dat het hier wat stiller was de voorbije week maar door een virale infectie bestond mijn routine vooral uit slapen en dat in bed of in de zetel. Ben er nog niet helemaal bovenop maar vandaag heb ik toch al zin om mezelf aan te kleden. Maar goed, jullie hadden mijn favorieten van de maand maart nog tegoed!

♥ Drie foundations zaten in de rotatie. Twee high-end de Shiseido Synchro Skin Glow en de Armani Power Fabric, de reviews volgen snel want het zijn echt aanraders, de eerste geeft een prachtige glow en de tweede zet zich vast als een tweede huid. De Bourjois Healthy Mix foundation werd geherformuleerd en dat deden ze goed, ben echt grote fan!

♥ Ook de Bourjois Healthy Mix Concealer is ook een aanrader, heb de voorbije maand eigenlijk geen andere gebruikt.

♥ Mijn Urban Decay Perversion Mascara loopt op zijn laatste beentjes maar dit is een absolute re-buy. Ik hou echt van het effect op mijn wimpers!

♥ Ook de Givenchy Vinyl Liner is bijna aan vervanging toe. Ook deze zou ik zo opnieuw kopen, deze was trouwens al een re-buy.

♥ Het Bobbi Brown Havana Brights palette heb ik nog niet zo lang maar werd wel meteen als favoriet gebombardeerd! Alles in dit palette klopt gewoon!

♥ Ook het La Mer setting powder is niet uit mijn routine weg te denken. Ik hou van het effect op mijn huid of eerder het onzichtbare effect. Je ziet het niet maar het is er wel!

♥ Mijn favoriete highlighter van de voorbije maand(en) is toch wel deze Hourglass Ambient Euphoric Strobe Light. Wil je geen over the top highlighter dan kan ik je echt deze aanraden.

♥ Twee primers deze maand, de Guerlain L’Or en de The Ordinary High Spreadability Fluid Primer. Deze laatste is spotgoedkoop en zorgt voor een porie-loze huid.

♥ Mijn favoriete bronzer is nog steeds de bronzer uit het Charlotte Tilbury Look in a palette. Zo zo jammer dat je die niet apart kan kopen!

Favorites Maart 2017 Skincare

Favorites Maart 2017

Op gebied van skincare is er eigenlijk niet zoveel veranderd maar er zijn toch enkele producten die ik je zeker wil laten zien.

♥ Helemaal nieuw is de Kruidvat Super Lash, ik ben deze nu al enkele weken aan het gebruiken en ik heb high hopes. Ik heb het idee dat ik al verschil zie maar ik ga nog niet te snel triomferen, ik blijf nog even smeren.

♥ De Estee Lauder ANR is gewoon een onmisbaar product en ik zal nooit zonder vallen. Dit is een echte skinfixer. Doffe huid door vermoeidheid? Las een kuurtje in en je zal meteen verschil merken.

♥ Nieuw zijn de Estee Lauder ANR Intensive Recovery Ampoules die je ook als kuur kan gebruiken wanneer je huid een echte oppepper nodig heeft. Dit potje bevat ampoules waardoor het product perfect gedoseerd is. Deze voelen heel anders aan dan het ANR serum, dit is een olieconcentraat dat zalig voelt op de huid.

♥ Nog meer Estee Lauder, de Global Anti-Aging Wake Up Balm is tegenwoordig mijn dagcrème. Hij bevat licht-reflecteerde deeltjes waardoor je meteen frisse gloed krijgt. Bovendien zit deze vol met anti-aging ingrediënten waardoor deze niet alleen goed is voor het instant effect ook op lange termijn doet hij zijn werk.

♥ De La Mer Moisturizing cream gebruik ik dan weer ‘s avond boven op mijn serum. Ik ben echt onder de indruk van deze crème. Ondanks dat hij heel erg voedend is slurpt mijn huid deze in no time op. Ik ben echt onder de indruk van het effect op mijn huid, het kan een idee zijn maar ik heb echt de indruk dat mijn huid er gladder en zachter uitziet sinds ik deze gebruik.

♥ Twee oogcrèmes op dit moment. Als serum gebruik ik de The Ordinary Cafeïne Solution en daar bovenop de Louis Widmer oogcrème. De ene voor het straktrekkende (is dat een woord?) effect en de andere voor het voedende.

Favorites Maart 2017 Body & Hair

Favorites Maart 2017

Er zijn weer heel wat nieuwe en fijne producten op mijn buro aangekomen de laatste weken!

♥ De Kerastase Aura Botanica producten zou ik alleen al gebruiken voor de geur, zo zo fijn! En ze ruiken niet alleen lekker, ze zijn echt ook zacht voor mijn haar. In elk geval de combinatie want alleen de shampoo gebruiken is niet voldoende want dan is mijn haar een bol knopen. Samen zorgen ze dan weer voor het meest zachte haar ever.

♥ Helemaal nieuw is de Dove Shower Foam. Ik hou van schuim in de douche en was dan ook superbenieuw naar de nieuwste telg van Dove. Deze maakt zijn belofte waar, een heel fijn schuim dat niet uitdrogend is, lekker ruikt en zorgt voor een zachte huid. Heel benieuwd naar de andere geurtjes uit deze lijn! Ik kreeg de versie met de typische Dove geur maar er zijn nog twee andere geuren die ik zeker wil uitproberen.

♥ Ken je de Olaplex Hairprotector nog? Ik ben een grote fan maar echt makkelijk te krijgen is het niet. Een tijdje geleden kreeg ik een persbericht van Syoss, ze lanceren de Salonplex Lijn en het deed me meteen aan de Olaplex producten denken. Het grote verschil? Je kan deze producten veel gemakkelijker krijgen, denk aan Kruidvat en DI, en ze zijn een pak goedkoper. Mijn eerste indruk is goed en ik heb meteen, zelfs na het eerste gebruik dat mijn haar en dan vooral mijn punten er een pak gezonder uitzien. Ik houd je nog op de hoogte!

♥ De Nivea Bodylotion voor onder de douche ken je vast al wel. Helemaal nieuw is de Nivea Bodylotion onder de douche Beauty Glow. Deze bevat niet alleen Argan Olie maar ook Peeling Parels. Hij gaat dus niet alleen hydrateren maar ook exfoliëren. Een heel lichte peeling zodat je dit product gewoon dagelijks kan gebruiken. Ik was al fan van de Nivea Body Lotion voor onder de douche maar ik vervang hem graag door deze versie.

Dit waren mijn favorietjes van de voorbije maand. Iets wat jou ook aanspreekt?

2 thoughts on “Favorites Maart 2017

  1. Ik ben ook helemaal dol op de Dove doucheschuimen. Die met peer is een absolute aanrader voor de lente, heel fris en zoetfruitig, doet me heel erg denken aan Petite Chérie van Annick Goutal.

    Benieuwd naar wat de Syoss op lange termijn voor je haar gaat doen.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *