Favorites January 2013

SONY DSC

Januari is al een paar dagen voorbij, hoog tijd om mijn favorieten op een rijtje te zetten. Een aantal nieuwe producten zitten er tussen maar ook een aantal blijvertjes, producten die je al heel vaak en nog heel vaak zal zien voorbij komen.

SONY DSC

De Max Facor Face Finity is zo’n blijvertje, ik reviewde hem onlangs, je zal hem dus nog vaak zien terug komen. Ok de Givenchy bronzer hebben jullie al vaak zien voorbij komen. Moest hij ooit opraken wordt er meteen een nieuwe gekocht! Nieuw is de MAC Pro Longwear Concealer. Ik ben al een tijdje op zoek naar een concealer die een fijne dekking heeft maar niet in de lijntjes kruipt. Een hele opgave want zo zijn er maar weinig. Deze van MAC doet zijn werk meer dan behoorlijk, als je maar niet teveel gebruikt want anders wordt hij heel snel cakey. De L’Oréal Superliner Perfect Slim Eyeliner moet ik eens dringend reviewen want deze is echt wel een aanrader!

SONY DSC

De MAC MSF Stereo Rose is er ook ééntje die ik al heel lang heb en niet beu wordt, hij geeft echt de perfecte glow. Nieuw is de Guerlain eyeliner, al ben ik nog zo dol op mijn L’Oréal eyeliner, soms wil ik wel eens wat anders proberen. En deze keer werd het ééntje van Guerlain.

SONY DSC

Ook de Dior Blush Pink Hapiness uit de Chérie Bow collectie heb ik heel vaak gebruikt, al was het dan wel vooral het glanzende deel.

SONY DSC

Qua verzorging ben ik al een tijdje dezelfde producten aan het gebruiken, het voelt goed, waarom zou ik er dan iets aan veranderen? In elk geval voorlopig toch, wanneer het weer wat warmer wordt zal mijn routine ook wel weer veranderen.

SONY DSC

Philosophy Purity en de Shu Uemura Skin Purifier zijn mijn twee ultieme reinigsproducten. Al kost de Shu Uemura een stevige duit toch blijft dit de beste olie om je make-up mee te verwijderen, deze keer kocht ik de grote versie, daar kom ik wel een tijdje mee toe .De olie gebruik ik meestal enkel om mijn oogmake-up te verwijderen en de Purity gebruik ik voor de rest van mijn gezicht. Heel fijne combinatie!

SONY DSC

Het Olay Regenerist Eye Lifting Serum ben ik al een aantal maanden aan het gebruiken en nu raakt de tube stilaan leeg. Heel erg betaalbaar en een heel fijne oogcréme! Het Guerlain Super Aqua Serum heeft me door de winter geholpen! Dit flesje is bijna leeg maar ik zou hem zo opnieuw kopen, zeker voor de winterperiode. De Estee Lauder Hydrationist is de perfecte dagcréme, ééntje die voldoende voedt overdag en een goede basis is voor onder mijn Max Factor Face Finity foundation.

SONY DSC

De L’Occitane Honey Whipped Body Cream gaat er samen met de Kenzoki Sensual Bare Body Cream is snel tempo door. Ik gebruik één van beide echt dagelijks!

SONY DSC

Ook de Palmer’s Cocoa Butter heb ik heel vaak gebruikt, hij is lekker dik en smeuïg en trekt vrij snel in.

SONY DSC

In de douche is er de laatste weken heel weinig veranderd. Mijn shampoo en conditioner van L’Oréal Mythic Oil staan nog altijd met stip op één! Ik ga niet blij zijn als mijn fles Lush Snow Fairy leeg zal zijn, gelukkig heb ik nog twee kleintjes. Zo jammer dat deze enkel tijdens de Kerstperiode te koop is. Nog zo’n product dat voor mij permanent te koop zou mogen zijn! Verder nog een product uit de nieuwe LE lijn van L’Occitane, de Honey Foaming gel, ruikt even lekker als de body cream! Ik ben mijn lading scrubs van de Beauty Bakery eindelijk eens gaan gebruiken, had ze al een tijdje staan maar het kwam er maar niet van om ze te gebruiken. Op dit moment gebruik ik ééntje met Passion Fruit, lekker zoet!

 

 

8 thoughts on “Favorites January 2013

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *