Favorites February 2017

Favorites February 2017

Favorites February 2017

Favorites February 2017 Make Up

De maand februari is eindelijk voorbij, al is dit een korte maand toch heb ik altijd het gevoel dat ze langer duurt. Ik kijk gewoon zo erg uit naar de lente, die donkere dagen duren me allemaal veel te lang! Tijd voor de Favorites February 2017!

♥ De By Terry Impearlious Elixir de Perle en de Guerlain L’Or Primer werden het meest gebruikt deze maand. Ze zorgen voor de perfecte basis onder mijn foundation én ook zonder foundation ziet mijn huid er gewoon echt gladder en zachter uit.

♥ De Zoeva Plaisir Box gebruik ik nog steeds met heel veel plezier maar het Blanc Fusion palette gebruik ik het meest. Ik ben echt gek op de koperen en gouden tinten die in dit palette zitten!

♥ De foundation die ik het meest gebruikt heb is er ééntje van Chanel, de Chanel Sublimage Le Teint Foundation. Dit is een grote kanshebber om dé foundation voor mijn trouw te worden. Al is het wel even afwachten hoe hij in wat warmer weer zal reageren. Fingers crossed dat de finish en houdbaarheid even goed zullen zijn.

♥ De Nyx Dark Circle Concealer en de MUFE HD Concealer gebruik ik altijd samen.De NYC concealer om de donkere kringen te camoufleren en de MUFE Concealer om alles wat op te lichten. De MUFE concealer is bijna op, of dat lijkt in elk geval wel zo. Deze koop ik zeker opnieuw!

♥ Het Tom Ford Nude Dip palette zou ik écht elke dag willen laten zien. Het is zo, zo mooi! Ik had nog nooit eerder oogschaduw van Tom Ford geprobeerd maar nu, nu wil ik ze allemaal!

♥ Misschien wel de beste ontdekking van deze maand: Het La Mer Powder samen met de La Mer Powder Brush. Dit is zo’n fijn setting poeder, ik wil eigenlijk geen ander meer! En die brush? Ik denk niet dat ik een zachtere brush in mijn collectie heb zitten! Review van dit poeder en de La Mer foundation is in de maak!

Favorites February 2017

Favorites February 2017 Skincare

♥ Twee oogproducten: De Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution gebruik ik zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Lekker makkelijk omdat de ene zijde ééntje voor ‘s morgens bevat die op de wallen gaat werken en de zijde voor ‘s avonds op hydratatie. Als serum onder de oogcrème gebruik ik het Niod Fractionated Eye Contour Concentrate. Ik heb het idee dat de combinatie van beide de fijne lijntjes onder mijn ogen al verminderd heeft. Op dit moment heb ik wel aan het Niod product door ééntje van The Ordinary vervangen.

♥ Ik dacht dat mijn Kiehl’s Hydro Plumping serum bijna op was maar dat blijkt niet zo te zijn, er blijft maar product uit komen. Deze gebruik ik ‘s avonds onder mijn La Mer Moisturizing Cream. En deze laatste, ik ben echt verlief op deze crème. Ik denk niet dat mijn huid er ooit zo goed heeft uitgezien, nochtans is mijn huid rond deze tijd van het jaar altijd een ramp.

♥ ‘ S Morgens ga ik dan weer voor het Galenic Aqua Infini Serum voor dat extra beetje hydratatie onder de Pannobase Retinol crème. Alles om de huidveroudering tegen te gaan en die Pannobase lijkt ook écht te werken.

♥ Het Estee Lauder ANR Serum mag ook niet ontbreken. Dit serum gebruik ik een drietal keer per week als vervanging van mijn normale serum. Ik kan gewoon niet zonder!

Favorites February 2017

Favorites February 2017 Body & Haircare

♥ Ik heb de voorbije maanden echt flink gesmeerd en inhoud van de Dove Derma Spa Cashmere Comfort laat dat duidelijk zien want hij is bijna op. Deze heeft wat tijd nodig om in te trekken, het is echt een butter, maar het resultaat mag er zijn. De huid van mijn lichaam is nog nooit zo zacht geweest.

♥ Op zondag maak ik altijd tijd voor wat extra me-time en dan smeer ik me in met het Collistar Nero Sublime Body Mask. Ook dit zwartje goedje zorgt voor een superzachte huid.

♥ Mijn haar werd dan weer blij van de Redken Colorextend Magnetics producten. Glanzend en zacht haar en ik heb echt het idee dat mijn kleur veel langer mooi blijft.

♥ Mijn laatste Rituals Ritual of Light douchefoam is nu echt helemaal op maar ik heb een goede vervanger gevonden. Ook de Rituals Happy Buddha is heerlijk! De frisse geur zorgt er ‘s morgens voor dat ik iets beter gezind de douche uitkom.

 

4 thoughts on “Favorites February 2017

  1. Wat een prachtige favorieten! Ik zou best wel wat meer luxe skincare merken willen gaan ontdekken! 🙂 Douchefoams van Rituals zijn altijd heerlijk, al is de Light Limited Edition wel mijn all time favorite! 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *