Favorites April 2017

Favorites April 2017

Favorites April 2017

Kan iemand mij vertellen waar de tijd naartoe gaat? Het lijkt wel of de dagen alsmaar korter worden ipv langer. Aan de ene kant is dat lastig want ik krijg niet gedaan wat ik eigenlijk gedaan wil krijgen. MAAR aan de andere kant betekent dat ook dat ons huwelijk echt wel heel dichtbij komt. Op bloggebied heb ik nog heel wat moois klaar staan maar ik begin eerst graag met mijn Favorites April 2017!

Favorites April 2017 Skincare

Favorites April 2017

Nu ons huwelijk almaar dichterbij komt merk ik dat ik nog meer zorg draag voor mijn huid dan anders. Ik moet er toch op mijn best uitzien? Daarom ook veel producten waarvan ik weet dat ze goed zijn, ik ga de laatste weken niet éénder wat op mijn huid smeren, heb geen zin in een major break-out!

 De Estee Lauder ANR is een staple, ik kan niet zonder en gebruik dit serum eigenlijk bijna elke avond als basis onder de rest van mijn skincare, ik merk gewoon dat mijn huid er baat bij heeft. Hydraterend en zuiverend, that’s what i need!

 De Estee Lauder ANR Intensive Recovery Ampoules zijn vrij nieuw in mijn routine. Deze ampoules bevatten een olieconcentraat die de gestresste huid gaat aanpakken. Te gebruiken in een kuur van twee weken, zo is de huid voldoende gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te beschermen tegen stressfactoren. Ik merk echt dat mijn huid hier gelukkiger van wordt, ik zie er gewoon uitgerust uit al voel ik me niet zo vanbinnen.

 De producten van The Ordinary hebben echt mijn hart gestolen! De Hyaluronic Acid gebruik ik elke morgen als serum en ook de Caffeïne Solution wordt elke dag zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruikt onder mijn oogcréme. Vooral deze laatste maakt echt wel een verschil. Mijn donkere kringen zijn er niet van verdwenen maar de puffiness is een pak minder. Heb trouwens al een nieuwe bestelling geplaatst want ik wil niet zonder vallen.

 De L’Occitane Creme Divine oogcrème en dagcrème zijn het ideale duo. De oogcrème gebruik ik bovenop de The Ordinary Cafeïne Solution en de dagcrème gebruik ik vooral op de zonnige dagen omdat deze een SPF20 heeft en omdat deze de ideale basis onder foundation is, ik heb dan zelfs geen primer nodig.

 Ook de Estee Lauder Global Anti-Aging Wake Up Balm blijf ik een fijne dagcrème vinden. Deze vind ik vooral fijn onder een long-wear foundation, zo heb ik veel minder snel een cake face.

Favorites April 2017 CleansersFavorites April 2017

 Mijn MAC Cleanser is helemaal op en zo mocht ik aan mijn Origins Clean Energy Cleansing Oil beginnen. Ruikt zalig en neem alle make-up goed weg, ook mijn eyeliner en mascara.

 Ik ben sinds een tijdje weer helemaal in to mijn Clarisonic Aria en die gebruik ik samen met de Estee Lauder ANR Micro Cleansing Foam of de L’Occitane Foaming Cleanser. Ondanks dat de Origins Cleanser goed zijn werk doet merk ik dat als ik de Clarisonic als tweede stap gebruik mijn huid écht squeeky clean is.

Favorites April 2017 Maskertjes

Favorites April 2017

 Bij de meeste maskertjes moet je altijd je huid bevochtigen, eerder deed ik dat met water en nu altijd met de Origins Maskimizer. Of het echt beter is kan ik niet zo meteen zeggen maar het is gewoon makkelijk en het ruikt heerlijk.

 Na mijn Origins Treatment mocht ook dit Origins Mega Bushroom Skin Reliëf Face Mask mee naar huis en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het zal wel de combinatie van alle skincare samen zijn maar mijn huid ziet er gewoon goed uit. Ik breng dit meestal ‘s avonds aan, laat het een tiental minuutjes zitten, is het nog niet volledig ingetrokken masseer ik de rest in mijn huid en laat dit een nichtje zitten. Dit masker telt echt voor twee nachten slaap.

 Nog een toppertje is deze Estee Lauder Idealist Dual Action Refinishing Treatment. Dit gebruik ik een tweetal keer per week ‘s morgens. Ff spritzen met de Origins Maskimizer, de treatment in je huid masseren en vijf minuutjes laten zitten. Onder de douche masseer het product nog even in mijn huid, als het in contact komt met water wordt het warm en dan spoel ik het af. Dit is beter dan eender welke exfoliator, mijn huid wordt hier echt superzacht van!

Favorites April 2017 Body & Hair Care

Favorites April 2017

 De nieuwe zomerlijn van Rituals, Express Your Soul heeft echt mijn hart gestolen, ik ben echt dol op de geur. Het is een beetje zomer in de douche!

 De nieuwe Nivea Body Oil in Lotion en dan meer bepaald de Cacao geur is zalig. Laat je huid superzacht achter zonder glimmende toestanden.

 Ook de Redken Color Extend Magnetics lijn is een grote favoriet. Ik heb echt het idee dat mijn kleur langer mooi blijft.

Favorites April 2017 Make up

Favorites April 2017

Mijn make up is de voorbije weken echt basic geweest, het ontbrak me een beetje aan tijd en zin. Ik bracht liever een paar minuutjes langer door in mijn bed. Herkenbaar? Ik denk dat dit vooral ligt aan het weer, het wil maar geen lente/zomer worden! Maar helemaal geen make-up? No way!

 De Guerlain L’Or Primer zorgt voor de gladde basis onder mijn foundation, de foundations zien er net allemaal iets mooier uit dan zonder.

 De Shiseido Synchro Skin Glow Foundation heeft me aangenaam verrast! Als het woordje glow in de naam van de foundation voorkomt ben ik altijd een beetje bang dat het té zal zijn en dat mijn foundation tegen de middag al weg gesmolten is. Niks van dit alles, deze foundation heeft een medium to full coverage die zijn low een hele dag mooi blijft behouden.

 Ook de La Mer The Soft Fluid foundation blijft ondanks de geur nog altijd een favoriet. Van deze foundation mag ik absoluut zeker zijn dat hij een hele dag blijft zitten ook met een minimum aan poeder.

 Dit duo van Bourjois, de Healthy Mix foundation en Concealer zijn ook echte musthaves. Heel fijne foundation en concealer en aan een mooie prijs, aanraders!

 Deze NYX Dark Circle Concealer Corrector is ook echt een aanrader. Heb je last van donkere kringen? Dan kan ik je zeker deze aanraden om ze te camoufleren!

Favorites April 2017 Make up Part II

Favorites April 2017Ik zie het al, mijn make-up was echt heel erg basic!

 Twee bronzers zaten in de roulatie, de Benefit Dew the Hoola Bronzer en de Chanel Soleil Tan de Chanel Bronzing Make-up Base. Beide perfect om te gebruiken zonder foundation maar ook bovenop je foundation om wat extra zon op je gezicht aan te brengen.

 Mijn foundation setten doe ik nog steeds met het La Mer The Powder, het PERFECTE setting powder!

 Mijn favoriete highlighter van de voorbije maand(en) is nog steeds de Hourglass Euphoric Strobe Light. Ik heb al een serieuze deuk, het zal dan ook niet meer lang duren voor ik de pan raak.

 Helemaal nieuw is de L’Oréal False Superstar Xfiber mascara. Deze bestaat uit twee zijden, stap 1 gebruik je als primer, deze gaat je wimpers spreiden en verlengen. Stap 2 bevat vezeltjes en deze gaan je wimpers volume geven. Ik gebruik van elke zijde één laagje maar je zou bv met stap 2 nog twee laagjes kunnen aanbrengen voor dat extra valse wimpers effect. Ik doe dit niet, ik vind het effect van de twee stappen meer dan voldoende.

 Ook zonder eyeliner kan ik niet! De Dior Addict Liner is eigenlijk al jaren een favorietje. Fijn kwastje om de eyeliner aan te brengen, goed zwart en blijft een hele dag zitten, meer moet dat niet zijn!

We zijn rond, dit zijn mijn Favorites April 2017! Ik heb ook nog een overvol beautyvuilbakje, dat zien jullie één van de komende dagen verschijnen!

One thought on “Favorites April 2017

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *