Fall Shopping @ Esprit

Fall Shopping @ Esprit

Fall Shopping @ Esprit

Mijn favoriete kledingstijl? Een jeans of broek met een hemdje en een blazer. Dat noemen ze dan casual chic of zoiets. In elk geval, door de jaren heen heb ik al heel wat blazers verzameld en ik vind er altijd nog wel ééntje die net wat mooier of beter zit. Nu we echt niet meer op een Indian Summer moeten rekenen, het is nog amper 8 graden ‘s morgens begin ik stilaan mijn herfstgarderobe te verzamelen. Bij Esprit vond ik een aantal leuke stuks tussen hun lookbooks:

Fall Shopping @ Esprit

Hier werd ik meteen verliefd op de broek! Door de witte details bovenaan de broek en de lengte is deze ideaal om zowel met hakken als met een sneaker te dragen.

Fall Shopping @ Esprit

Ook bij  deze broek was ik meteen verkocht. Ziet er heel klassiek uit maar ik zou deze bv vdragen met een wit T-shirt, dat ziet er meteen een pak minder “gekleed” uit en kan altijd. De lengte van de broek is ook weer perfect, valt het op dat ik korte benen heb en op zoek ga naar niet té lange broeken? Ben je net als ik niet zo groot? Bij Esprit heb je gelukkig vaak de keuze uit verschillende lengtes bij de broeken.

Fall Shopping @ Esprit Fall Shopping @ Esprit

Deze blazer vind ik dan weer heel leuk omdat de mouwen wat korter zijn dan bij een normale blazer. Vaak stroop ik de mouwen van mijn blazer op, bij deze hoef ik dat niet te doen. Mooi boven een hemdje of een leuk T-shirt!

Fall Shopping @ Esprit

Hou jij ook zo van XL sjaals? Ik in elk geval wel, ik vind het echt heerlijk om er volledig in weg te kruipen. Deze gestreepte XL sjaal viel me meteen op door de mooie kleuren.

Ben jij al gaan herfst shoppen of wacht jij liever tot het echt wat kouder wordt?

Bron Foto’s / Blog gemaakt in samenwerking met Esprit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *