FAIL MUFE Foundation

Hier konden jullie lezen hoe blij ik was met de Make Up Forever HD Foundation maar sinds een week ben ik een stuk minder blij! Waarom? Wel vorige week werd het ineens moeilijk om de foundation uit het flesje te krijgen. Ik dacht eerst dat het pompje misschien verstopt was. Dat was helemaal niet het geval, hij is gewoon op, ja OP! Iets wat helemaal niet kan, ik kocht hem half december en ik kan me niet voorstellen dat ik 30 ml aan foundation op nog geen twee maanden heb opgebruikt. Conclusie: Dat flesje kan nooit vol geweest zijn. Blijkbaar weegt de verpakking op zich al veel en sta je er dus ook niet bij stil dat er misschien niet de volledige inhoud in zit. Is dit een productiefout? Ik hoop alvast van wel want anders zou het toch een beetje vreemd zijn. Ik hoop binnenkort bij de Make Up Forever Store te kunnen langs gaan in Brussel want ik wil toch wel weten hoe het zit!

En weet je wat het ergste is? Ik MIS die foundation want hij is echt zo fijn! Dus ik zal hem opnieuw kopen maar ik zal zeker eerst checken of het flesje vol is!

18 thoughts on “FAIL MUFE Foundation

 1. Oei! Wat erg! Ik hoop voor jou dat het de volgende keer een vol flesje is! En anders eens een klacht indienen?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Het is gewoon moeilijk om te bewijzen dat het flesje niet vol was daarom twijfel ik nog om een mailtje te sturen. Ik kan het alleen bewijzen aan de hand van mijn blog maar of ze daar rekening mee gaan houden?!

  [Reply]

 2. Nee op 2 maanden krijg je normaal geen 30ml op tenzij je echt zwaar overdrijft… Wel erg idd, hopelijk kunnen ze je in de winkel verder helpen als je er weer komt!

  [Reply]

 3. Daar zit gewoon zo weinig product in! Toen ik mijn HD blush 2 keer had gebruikt zat er nog maar 3/4 in ofzo…

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dat zou in ieder geval toch niet mogen! Je betaalt er genoeg voor!

  [Reply]

 4. Ik vrees dat er zo weinig in zit, vind dat ook weldegelijk bedrog! kijk naar de Mac dazzleglasses, je betaalt er 20 euro voor en na 2 keer gebruiken zie je het product al dalen.. helaas flikken sommige duurdere merken ons dit

  [Reply]

 5. Hopelijk krijg je een nieuwe en ik zou zeker eens checken of hij vol zit als je een nieuwe koopt. Ik ben ook van plan om hem te kopen, online. Maar hoe vergelijken ze met de MAC kleuren? Bv. welke MAC kleur heb jij, dan kan ik het een beetje vergelijken. Bedankt!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *