Exclusief @ Planet Parfum

Exclusief @ Planet Parfum

Exclusief @ Planet Parfum

Exclusief @ Planet Parfum

Je hebt de nieuwe campagne van Planet Parfum vast al wel gezien, vrouwen met knalrode lippen en oorlogsstrepen willen ons overtuigen om Beauty Fan te worden. Ik was het al en ik denk dat door de opvallende reclame er nog meer vrouwen zullen volgen die Planet Parfum zullen (her)ontdekken.

Exclusief @ Planet Parfum

Vandaag geef ik jullie graag een voorsmaakje van de exclusieve merken en producten die Planet Parfum in huis heeft. Ik denk zelfs dat je van sommige nog niet wist dat ze er te koop waren!

Exclusief @ Planet Parfum AnnayakeExclusief @ Planet Parfum

Annayake is een Frans beautymerk dat zich baseert op de Japanse know how. Ze hebben een heel uitgebreide skincare lijn voor alle huidtypes maar ze leggen ook vooral de nadruk op de double cleansing methode zodat je huid helemaal klaar is voor je skincare routine. Wist je dat Annayake ook een uitgebreide make-uplijn heeft? Ik wist dat dus niet, ik dacht echt dat het alleen een skincare merk was. Ik maakte al aangenaam kennis met het bronzing powder en dat smaakt naar meer!

 

Exclusief @ Planet Parfum

Ioma is een skincare-merk dat aan de hand van een huidanalyse een volledig progamma aangepast aan je huid gaat voorstellen. Na een tijdje kan je dan terug gaan en het resultaat door een nieuwe huidanalyse bekijken. Klinkt heel erg interessant als je het mij vraagt!

Exclusief @ Planet Parfum Carven & CourrègesExclusief @ Planet Parfum

 Carven is een couture-merk van tijdens de oorlogsjaren. Toch is deze Carven Le Parfum absoluut geen “oud” parfum, het merk heeft zich opnieuw op de kaart gezet met deze geur.

 Deze geur van Courrèges, La fille de L’air is niet helemaal mijn ding maar ik zag dat ze ook een Monoi geur hebben, La fille de L Air Monoi en die zou wel eens op mijn lijf geschreven kunnen zijn!

Exclusief @ Planet Parfum Anastasia Beverly Hills

Exclusief @ Planet Parfum

 Eén van de mooiste merken die Planet Parfum heeft is toch wel Anastasia Beverly Hills. Dé vrouw die de wenkbrauwen of toch de wenkbrauwproducten op de kaart heeft gezet. Toch is er nog veel meer om te ontdekken van dit merk, niet alleen de Contour Kit is een aanrader maar ook het Modern Renaissance Palette (hoog op de wishlist) kan je er vinden, hoe fijn is dat?!

Exclusief @ Planet Parfum Sensai

Exclusief @ Planet Parfum

 Ook Sensai is een merk dat ik nog moet ontdekken. Een heel uitgebreid gamma aan skincare producten die vooral op anti-aging gaan werken maar ik zag er ook al haarverzorging van passeren. Het is geen goedkoop merk maar dat komt waarschijnlijk doordat ze Koishimaru-Zijde gebruiken, dit is een vezel die een super hydraterende kracht heeft. Benieuwd!

Exclusief @ Planet Parfum Close

Exclusief @ Planet Parfum

 Close is het huismerk van Planet Parfum dat ik een tijdje geleden zelf al ontdekte en het eerste wat ik meenam waren deze beauty sponsjes. Maar er valt nog veel meer te ontdekken, brushes, nagellak, oogschaduwpalettes… En dat allemaal aan een fijn prijsje!

Exclusief @ Planet Parfum Essie Gel Couture Nagellak

Exclusief @ Planet Parfum

 Ook de Essie Gel Couture Nagellak vind je exclusief bij Planet Parfum en heb je hier al vaker zien voorbij komen (klik hier , hier en hier voor swatches). De houdbaarheid van deze nagellak is nog beter dan de normale versie, de speciale topcoat maakt een groot verschil.

Ik ben benieuwd wat Planet Parfum in de toekomst voor ons in petto heeft, ze zijn in elk geval goed bezig 

One thought on “Exclusief @ Planet Parfum

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *