Event: Le Petit Marseillais

101420_31012013_header

Vorige week waande ik me even in het zuiden van Frankrijk! Niet alleen door het weer, het was zo’n 25 graden, maar ook door de producten van Le Petit Marseillais. Bovendien zaten we op de perfecte locatie, de broers van Julienne, hier moet je naartoe als je ook maar een klein beetje van vegetarisch houdt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heel veel geuren kennen jullie waarschijnlijk al wel maar wist je dat er 22 geuren in België beschikbaar zijn? Alleen worden alle geuren niet op dezelfde plaats verkocht, je zal dus een beetje moeten zoeken om ze allemaal tegen te komen. Het goede nieuws is wel dat de Le Petit Marseillais producten zowat overal verkocht worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er zijn een aantal producten die ik nog niet gezien had of kende, zoals de handcréme en de blok zeep. Ik heb ze in ieder geval nog nergens gespot maar de producten zijn er wel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ze hebben zelfs een douche gel speciaal voor mannen met den en zeevenkel. Ik heb hem besnuffeld en hij is lekker fris, iets waar mannen van houden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook shampoo en conditioner zijn beschikbaar, ook iets wat ik niet wist! Hier zie je een douchegel voor mannen die ook als shampoo kan gebruikt worden. Je ziet ook nog de Appel en Olijf shampoo, hier ben ik heel benieuwd naar! De vloeibare zeep met olijf was niet echt mijn ding maar dat is natuurlijk persoonlijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er zijn zoveel héérlijk geuren dat het me zou verbazen dat je geen enkele graag ruikt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Shampoo en conditioner met Karité & Honing wil ik zeker eens proberen. Hij ruikt heel erg lekker, ben benieuwd of hij zo goed is als hij ruikt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nieuw en binnenkort te koop is de douchecréme met Kastanje & Pistache. Hij ruikt zo lekker dat ik er zo had van willen proeven!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het bekijken van de nieuwe producten konden we aan tafel en ik moet zeggen als niet vegetariër dat ik heerlijk heb gegeten. Je ziet me zeker nog terug bij de broers van Julienne. Had ik niet genoeg gegeten dan had ik zeker één van hun desserts geprobeerd want de taarten die er stonden zagen er heerlijk uit.

Bedankt Le Petit Marseillais en de ladies van Pr Style voor de fijne namiddag en de lieve blog/shopladies voor de fijne dag!

Wat is jouw favoriete geur van Le Petit Marseillais?

 

 

5 thoughts on “Event: Le Petit Marseillais

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *