Etam Beauty X The Lips

SONY DSC

Voor ik mijn zomerfavorieten op jullie loslaat wil ik jullie graag nog wat producten uit de beautycollectie van Etam laten zien. Eerder liet ik jullie al kennismaken met een aantal producten voor het gezicht, nu zijn de lippen aan de beurt! Ik was bij die producten meer dan overtuigd en ook de lipproducten hebben me aangenaam verrast.

SONY DSC

SONY DSC

Matte lipproducten zijn in en ik ben geen groot fan maar af en toe kom je ééntje tegen die toch wel fijn blijkt te zijn. Deze Etam Pink Parano heeft mijn hart gestolen, zeker door de kleur maar ook door de finish die vrij mat maar toch wel mooi blijkt.

SONY DSC

Ik ben dol op deze kleur en heb ze dan ook vaak gebruikt deze zomer. Makkelijk aan te brengen door de sponsapplicator en blijft ook uren mooi zitten. Hij gaat niet extreem in de lijntjes zitten en bijwerken is zo gebeurd.

SONY DSC

SONY DSC

Nog zo’n pareltje is deze Etam Over Rose Joli Baume, vrij vertaald een lippenbalsem maar voor mij is dit toch echt een lipstick. Dit is mijn meest favoriete product uit de drie lipproducten die ik uitprobeerde.

SONY DSC

Over Rose is echt een prachtige tint en echt een kleurtje voor mij. De balm brengt makkelijk aan en blijft ook redelijk goed zitten. Na een hapje en een drankje moet je wel even bijwerken maar dat is zo gebeurd.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Hou je van rode lippen? Dan is deze Etam Kiss me Forever iets voor jou! Ik hou van rood op mijn nagels maar op mijn lippen is dat toch een heel ander verhaal. Niet alleen moet je heel precies werken, ook de kleur valt heel erg op. Dit rood is prachtig en ik heb er hier thuis wel mee rond gelopen maar buitenshuis? Dan zet ik liever mijn ogen extra aan en ga ik voor een nude kleurtje. Rood op je lippen? Iets voor durvers vind ik nog altijd 🙂

Etam, ook deze lipproducten zijn een schot in de roos! De prijzen van deze lipproducten liggen tussen 2.90 euro en 9.90 euro en je hebt bij elke soort keuze tussen ongeveer tien kleuren en bij sommige zelfs twintig. Uitgebreid? Zeker en vast!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *