Etam Beauty x The Face

Etam Beauty x The Face

Etam Beauty x The Face

Een lingeriemerk dat make-up uitbrengt… Mmm, daar heb ik altijd zo een beetje mijn twijfels over. Etam mag dan goed zijn in ondergoed en leuke pyama’s, make- up is toch wel iets heel anders! Producten met een mooie verpakking, ze hebben altijd een streepje voor bij mij en daardoor was ik meteen al een beetje onder de indruk want de producten zien er echt wel heel erg leuk uit! Ik was dan ook al voor 50% overtuigd want hoe kunnen deze producten nu niet goed zijn als ze er zo leuk uitzien? Ik ging er mee aan de slag!

Etam Beauty L'ArnacoeurEtam Beauty L'Arnacoeur

Tijdens de zomermaanden krijgt je decolleté wat meer aandacht, leuke topjes en kleedjes en dus mag deze wat meer in de verf gezet worden. Letterlijk dan want met dit L’Arnacoeur bronzing poeder krijgt je decolleté een mooi glans.

Etam Beauty L'Arnacoeur

Er zit een mooie glans in deze bronzer waardoor je een mooie glow krijgt. Voor je hele gezicht zou ik deze niet aanraden, daar is hij net iets te glanzend voor maar als highlighter kan hij zeker wel.

Etam Beauty Mr Big

L’Arnacoeur aanbrengen doe je met de Mr Big brush. Deze heeft zijn naam niet gestolen want hij is gigantisch en bovendien ook super zacht. Dit is zo’n kabuki die je de hele dag zou willen gebruiken…Om hem te wassen en te laten drogen heb je wel iets meer geduld nodig maar dat is niet meer dan normaal met zo’n gigantische brush!

Etam Beauty Double Push Up

De Double Push Up Brush is een brush die ik voor andere doeleinden gebruik dan waar hij voor voorzien is. Etam belooft dat je door hulp van deze brush en een bronzer de illusie kan creëren van twee cupmaten groter. Ik vind dat bij mezelf niet echt nodig, ben blij met wat ik heb, en gebruik hem voor make-up aan te brengen.

Etam Beauty Double Push Up

Aan elke zijde van deze Double Push Up vind je een ander soort brush. Deze zijde gebruik ik om blush aan te brengen, alleen moet je een beetje uitkijken, doordat de haartjes heel kort op mekaar staan neemt deze brush vrij veel product ineens op.

Etam Beauty Double Push Up

Deze zijde is mijn favoriet van deze Double Push Up Brush want je kan er perfect foundation mee aan brengen. Doordat hij schuin is afgesneden kan je de foundation goed in je huid blenden.

Etam Beauty Paréo de TeintEtam Beauty Paréo de Teint

Deze Paréo de teint duo bronzer lijkt heel erg op de Guerlain bronzers die dit jaar zijn uitgebracht, alleen aan een fractie van de prijs van een bronzer van guerlain. Deze duo bronzers is beschikbaar in vijf tinten en diegene die je hier ziet is de 03 Medium Malibu.

Etam Beauty Paréo de Teint

Beide kleuren zijn mat en dat vind ik top! Glans kan je altijd nog aanbrengen, ik heb mijn bronzers graag zo mat mogelijk!

Etam Beauty Blush Culotté Candy CrushEtam Beauty Blush Culotté Candy Crush

Deze Blush Culotté een blush is een stickvorm is één van mijn favoriete producten, ik ben gek op crémeblushes, zeker tijdens de zomermaanden blijven deze het langst en het mooist zitten.

Etam Beauty Blush Culotté Candy Crush

Candy Crush is niet echt een kleur die ik zelf zou gekozen hebben, hij is me net iets te roze maar mits je niet teveel gebruikt kan je wel een mooi blosje creëren. Gelukkig is er nog keuze uit zes andere tinten, Peach& Love en Hot Summer wil ik zeker eens van kortbij gaan bekijken.

Etam Beauty Push Up de Teint

SONY DSC

Mijn minst favoriete product is deze Push Up de Teint, een fluide effet bonne minne. Bij mij doet deze helemaal niets, misschien is mijn huid iets te donker om er iets van te kunnen maar ik zie geen enkel effect, mijn huid slorpt dit volledig op en je ziet er helemaal niets van.

Etam heeft me aangenaam verrast met deze Beauty lijn, wat ik hier laat zien is trouwens nog maar een fractie van wat er allemaal beschikbaar is. De uitgebreide collectie bestaat uit bijna 600 (!) producten met niet alleen leuke verpakkingen, ze hebben ook leuke prijzen, deze collectie is heel erg budgetvriendelijk.

Soon more!

2 thoughts on “Etam Beauty x The Face

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *