Estee Lauder Pure Color Topaz

Vanaf vandaag ligt de Estee Lauder Pure Color Topaz Lente collectie in de winkel. Tom Pecheux, de ontwerper van deze LE collectie baseerde zich op de zinderende zon in de woestijn, de prachtige kleuren en het licht en de schaduwen tussen de rotsen. Deze collectie is helemaal mijn ding, er komen mooie bronstinten in terug en daar hou ik van, zeker in de zomer. Als je een bruin tintje hebt kan je jezelf met deze producten een mooie glow geven.

Pronkstuk van deze collectie is toch wel het Pure Color Illuminating Powder Gelée in Topaz Chameleon (39.45 euro), deze highlighter is eigenlijk te mooi om te gebruiken! Ook het Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Topaz Mosaic (47.30 euro) mag er zeker en vast wezen, perfect om je ogen extra in de verf te zetten. Ook zitten er drie nieuwe LE Pure Color Sensuous Rouge Lip Color (26.30 euro) in deze collectie, Sultry Caramel, Sensuous Nude en Sublime Nectar en een nieuwe Pure Color Gloss (23.10 euro) in Citron Kiss. Twee Pure Color Intense Kajal Eye Crayon (20.00 euro), Dramatic Black en Dramatic Teal. Vooral het Teal kleurtje spreekt me wel aan. Sinds mijn fijne ervaring met de lakjes van Estee Lauder, ik heb Metallic Sage uit de Fall Collectie van vorig jaar (klik hier), wil ik er nog ééntje proberen. Ik zou de Pure Color Nail Lacquer in Teal Topaz (21.00 euro) zeker en vast aan mijn collectie willen toevoegen, ik heb  eigenlijk geen enkel kleurtje dat er op lijkt. Goed excuus dus!

 

 

Derek Lam gebruikte al enkele producten tijdens zijn voorjaarsshow.

 

Vooral de tweede look vind ik zelf heel erg mooi! Een heel erg natuurlijke look die een mooie, gezonde uitstraling geeft.

Deze collectie heeft zeker en vast wishlistmateriaal, de highlighter en het lakje zouden wel eens in mijn winkelmandje kunnen gegooid worden!

Wat denk jij van deze collectie? Hot or Not? 

 

3 thoughts on “Estee Lauder Pure Color Topaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *