Estee Lauder Pure Color Stay-on Shadow Paint Steel

esteelauder

Estee Lauder vindt het vingerverven opnieuw uit, dat stond letterlijk in het persbericht en trok meteen mijn aandacht 🙂 Ik hou van oogschaduw in een potje, ze hebben meestal een heel andere structuur dan oogschaduw in een pan. Ook deze Estee Lauder Pure Color Stay-on Shadows (24.83 euro) hebben een heel fijne moussestructuur en lijken nat als je hen aanbrengt maar drogen heel zacht op. De vier kleuren die je hierboven ziet zijn op dit moment beschikbaar maar ik ga er vanuit dat er nog wel enkele kleurtjes zullen bijkomen.

SONY DSCSONY DSC

De Estee Lauder Pure Color Stay-on Shadow Paints zitten in een rond glazen potje dat je goed kan afsluiten. Dat is wel nodig want deze paints drogen snel uit als er teveel lucht aan komt. Goed afsluiten is dus de boodschap!

SONY DSCSONY DSC

Steel is een soort van zilver/grijze kleur maar er lijkt ook een hint van goud in te zitten.

SONY DSC

Bij de swatch zie je het duidelijk, het is niet gewoon een zilver/grijze kleur, je ziet er heel veel kleuren in terug. Ik vind dit de perfecte kleur als je weinig tijd hebt. Je kan de paint makkelijk aanbrengen met je vingers of je neemt een platte kwast en dept zo de oogschaduw op je oogleden, een streepje eyeliner, mascara en je bent ready to go! De paint blijft een hele dag mooi op zijn plaats zitten zonder te smudgen, de paint zet zich echt vast op je oog en beweegt niet tot je je make-up ‘s avonds er af haalt. Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar de andere kleuren, zeker Pink Zink, dat is echt een kleur die perfect is voor een nude look.

Vorig weekend speelde ik wat met make-up en gebruikte de producten uit de Estee Lauder Pure Color Pretty Naughty collectie (die vind je hier) daarvan mogen jullie nog een EOTD verwachten.

Wat vind jij van deze Estee Lauder Pure Color Stay-on Shadow Paints?

 

10 thoughts on “Estee Lauder Pure Color Stay-on Shadow Paint Steel

 1. ik vind het zoooo balen. heb hem ook gekocht en bij mij blijft hij amper een halfuur op mijn oogleden. Hij begint gewoon van mijn oogleden af te schilferen!!!
  Jammer want het kleurtje is echt dropdeadgorgeous

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ooh dat is wel jammer! Heb je het al met een basis geprobeerd? Misschien zijn je oogleden iets vetter dan normaal of misschien net te droog?

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *