Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer & All Over Illuminator

Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer & All Over Illuminator

Eerder liet ik jullie al het Estee Lauder Bronze Godess Shimmering Nudes palette zien en vandaag zijn er twee andere producten uit deze collectie aan de beurt. Summer is finally coming deze week dus als jij houdt van een sunkissed look dan zal je deze ook weten te appreciëren.

Estee Lauder Bronze Goddess Powder BronzerEstee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

Ik hou van bronzers en gebruik het dan ook elke dag, niet alleen voor de sunkissed look maar ook als je je gezicht een beetje wil opwarmen. Ik denk dat iedereen wel eens een foundation kocht die net iets te licht is, een bronzer is de ideale manier om de kleur wat op te warmen.

Estee Lauder Bronze Goddess Powder BronzerEstee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

De Estee Lauder Bronze Goddess is beschikbaar in vier tinten, waarvan je hier 02 Medium ziet. Ik schrok een beetje van de kleur want die leek wel heel donker te zijn.

Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer

Gelukkig valt dit heel erg mee, hij is voor nu nog net iets te donker maar aangezien het mooi weer wordt en ik ongeveer binnen zes weken op vakantie ga zal deze de komende tijd wel perfect van kleur zijn. Het valt meteen ook op dat hij vrij mat is, iets wat ik liefst heb bij bronzers. Wil ik glans of shimmer dan gebruik ik liever wat extra highlighter, die kan je dan aanbrengen waar je zelf wil.

Estee Lauder Bronze Goddess All Over IlluminatorEstee Lauder Bronze Goddess All Over Illuminator

Save the best for last en dat doe ik met deze Bronze Goddess All Over Illuminator! Ik ben gek op créme blushes en highlighters, ze zijn soms gewoon makkelijker om aan te brengen en je kan ze perfect blenden in je huid zodat het effect heel natuurlijk is.

Estee Lauder Bronze Goddess All Over IlluminatorEstee Lauder Bronze Goddess All Over Illuminator

Deze Estee Lauder Bronze Goddess All Over Illuminator is Nars Orgasm in stickvorm, dat zegt al genoeg, niet? De komende maanden zal je me dan ook niets anders zien gebruiken, hij is echt prachtig. De kleur is makkelijk op te bouwen en blendt mooi in de huid en het voornaamste, hij blijft ook een hele dag mooi zitten. Grote liefde voor deze stick <3

Je vindt de Estee Lauder Bronze Goddess collectie bij de parfumerie maar ook online.

3 thoughts on “Estee Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer & All Over Illuminator

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *