Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Vorige week hadden we nog tropische temperaturen, vandaag moeten we het doen met grijs en donker weer, van een contrast gesproken! De Essie Spring 2018 collection hoort wel een beetje bij dit weer. Geen uitgesproken lentekleuren maar een beetje washed out. Ik ben geen fan van alle kleuren, ééntje heeft me compleet teleurgesteld maar er is wel een andere kleur die me aangenaam verrast heeft!

Essie Spring 2018 Essie Pass-port to Sail

Essie Spring 2018Essie Spring 2018

Deze Essie Pass-port to Sail heeft me het meest teleurgesteld, dekt voor geen meter, voor deze swatches had ik drie laagjes nodig, en de kleur blijft streperig. Bovendien past de kleur ook niet bij mijn huidskleur. Ik had een mooie nude verwacht door de shimmer die er in verwerkt werd maar nee, dit is niks voor mij. Jammer!

Essie Spring 2018 Essie Stripes & Sails

Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Essie Stripes & Sails daarentegen is een dikke match. Toen ik deze kleur zag dacht ik eerst, WEER een groene kleur. Groen kan mooi zijn maar ben ik wel na een dag beu. Deze kleur kan ik gerust een hele week dragen. Perfect dekkend in twee laagjes, love it!

Essie Spring 2018 Essie Anchor Down

Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Ook Essie Anchor Down is een kleur die ik graag en vaak draag. Ook hier weer perfect dekkend en is de perfecte grijs/blauwe tint.

Essie Spring 2018 Essie Bon Boya-age

Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Essie Mint Candy Apple is nog steeds één van mijn favoriete mint kleurtjes maar ook Essie Bon Boya-age is heel erg mooi. Het is meer een gedempt soort groen, maar dat maakt de kleur net zo leuk. Twee laagje heb je bij deze zeker nodig, de eerste is wat streperig.

Essie Spring 2018 Essie Perfect Mate

Essie Spring 2018Essie Spring 2018

Een koraalkleur mag zeker niet ontbreken in een lente collectie, Essie Perfect Mate is dan ook perfect. Geen kleur die we nog niet gezien hebben maar wel mooi. Dit is zo’n kleur die ik een hele zomer op mijn teennagels zou kunnen dragen. Altijd mooi en past bij alles.

Essie Spring 2018 Essie Att the Helm

Essie Spring 2018

Essie Spring 2018

Deze Essie Att the Helm is ook niet zo’n kleur voor mijn huidskleur. Misschien als mijn huid wat getinter in tijdens de zomermaanden, maar voor nu, niet echt mijn ding. De kleur is net iets te oranje om mooi te zijn vind ik. Over de lak zelfs niks dan goed, perfect dekkend in twee tinten.

In België vind je deze collectie bij DI en Kruidvat.

One thought on “Essie Spring 2018

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *