Essie Spring 2015 X My picks

SONY DSC

Het duurde wat langer dan normaal voor ik de Essie Lentecollectie te pakken kreeg maar het is toch gelukt. Het leek of de levering bij DI wat later was dan anders want normaal gezien zijn zij altijd de eerste die ze binnen krijgen. Maar goed, het is me gelukt en ik koos mijn favoriete kleuren uit, Blossom Dandy, Perennial Chic en Pedal Pushers.

SONY DSCsized_essie blossom dandy

Blossom Dandy is hét kleurtje uit deze collectie! Toen ik dit kleurtje op twitter plaatste en Essie het retweette ontplofte mijn i-phone bijna door alle favorites en retweets. Ik heb mijn meldingen maar afgezet want ‘s nachts is dit niet zo leuk 😉 Blossom Dandy lijkt heel erg op Mint Candy Apple maar als je ze naast mekaar zet zie je meteen dat ze helemaal niet hetzelfde zijn, Blossom Dandy lijkt een beetje blauw in zich te hebben. Twee laagjes heeft deze kleur wel nodig, ééntje is wat streperig.

SONY DSCsized_essie perennial chic

Bij Perennial Chic heb ik even staan twijfelen, de kleur ziet er in het flesje echt flets uit maar uiteindelijk blijkt hij toch wel heel erg mooi te zijn. Hier heb je ook weer twee laagjes nodig om vommedig dekkend te zijn.

SONY DSCsized_essie pedal pushers

Pedal Pushers is een prachtige blauw/grijze kleur die zelfs al na een laagje volledig dekt. Ik gebruikte er twee om de kleur mooi vol te maken.

De Essie Lente collectie bestaat uit zes kleuren : Flowerista Blossom dandy Perennial chic Picked perfect Garden variety  en is te koop bij DI en Kruidvat.

Op zoek naar een bepaalde kleur van Essie? Hier vind je heel veel swatches!

5 thoughts on “Essie Spring 2015 X My picks

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *