Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie is by far mijn favoriete nagellakmerk en ik kan dan ook aan (bijna) geen enkele collectie weerstaan. Ik mag dan wel een grote Chanel Le Vernis collectie hebben (dat lijstje zou ik trouwens nog een keer moeten updaten want dat is niet helemaal volledig) , mijn Essie nagellakcollectie (en ook dit lijstje is aan een update toe) is nog veel groter! Bij sommige collecties denk ik dan ook, mmm dit kleurtje heb ik toch wel een keer eerder gezien omdat het kleurverschil dan ook minimaal is. De Essie Desert Mirage 2018 is toch weer speciaal geworden, de lichte tinten heb ik al wel eerder gezien maar de parelmoertinten, waar ik normaal gezien geen fan van ben, zijn toch wel heel mooi geworden.

Essie Desert Mirage 2018Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018 – Essie Less is Aura

Prachtige nude tint, alleen heb ik zo het idee dat ik deze niet lang zal kunnen dragen. Hoe donkerder mijn huid, hoe minder goed hij zal matchen met mijn huidskleur denk ik. Voor mij is dit er ééntje voor de winter. Perfect dekkend in twee laagjes.

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018 – Essie Let it Glow

Dit is echt zo’n mooie kleur! De foto doet absoluut geen recht aan deze kleur want wanneer de zon hierop schijnt komt hij pas het best tot zijn recht. Deze koraalroze parelmoertint is echt prachtig en dekt eigenlijk al na één laagje. Ik gebruikte toch twee laagjes om de kleur nog wat extra in de verf te zetten.

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018 – Essie Lighten the Mood

Hou je net als ik van melk-achtige, net geen witte kleuren, dan is deze Essie Lighten the Mood ook een kleur voor jou. Deze tint heeft wel twee laagjes nodig om volledig te dekken. De eerste laag is een ramp, maar geen paniek, vanaf de twee laag zal je zien dat alles goed komt.

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018 – Essie Seeing Stars

Ook dit is een prachtig pakje, ik hou van de kleur en de mooie shimmer die in dit pakje verwerkt werd. Ook hier heb je eigenlijk maar één laagje nodig om volledig te dekken maar zoals altijd gebruikte ik er hier ook twee. Enige minpuntje aan deze lakjes is dat ze iets moeilijker zijn om te verwijderen, de shimmer zet zich iets te goed vast op je nagels.

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018 – Essie Hazy Daze

Paars doet het altijd goed bij mij. En zeker zo’n mooie, volle kleur als deze! Twee laagjes geven een mooie dekking met een prachtige glans, zelfs zonder topcoat!

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018

Essie Desert Mirage 2018 – Essie Blue-tiful Horizon

Hoe mooi is deze kleur? Is het roze, paars of blauw ? Dat hangt helemaal af van de lichtinval! Dit is echt een speciaal kleurtje en komt ook weer het mooist tot zijn recht in het zonnetje. Een ideale zomerkleur dus. Ook deze heeft maar één laagje nodig om te dekken, maar net zoals bij de andere maakt een tweede laag de kleur nog net iets mooier.

Is deze Essie Desert Mirage 2018 Collectie iets voor jou? Of zijn de kleuren uit de Essie Summer 2018 Collectie meer jouw ding? De Essie Desert Mirage Collectie is exclusief te koop bij DI, zowel online als in de winkels. (Met de code VITAMINESEA krijg je 20% korting op je eerste online bestelling.) (NOT SPONSORED)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *