EOTD Urban Decay Naked Palette

 

Wat ben ik blij dat ik dit gekocht heb. Dit is echt het perfecte palette voor everyday use. Je kan je look zo fel of zo nude maken als je wil, kleuren genoeg om mee te spelen! Ik heb zelfs als twee deukjes bij twee e/s, ik kan mij voorstellen dat ik snel de pan zal zien! Misschien al een back-up aanschaffen? 🙂

Wat heb ik gebruikt voor deze look? Eerst heb ik de Urban Decay Primer Potion gebruikt.  Sin over het gehele lid, dan in het in de linkse hoek Toasted en in de crease Hustle, dit zijn echt mijn favoriete kleuren! Verder heb ik in mijn ooghoek Virgin gebruikt, perfect om je een wakkere blik te geven. Dan de Glide On pencil in Whiskey als eyeliner en onder het oog, nadien een beetje vervaagd. Als afwerking mijn lievelingsmascara aller tijden, de Lancome Oscillation mascara.   

Hebben jullie het palette ook? En zijn jullie er ook zo tevreden over? Ik zeker wel!

4 thoughts on “EOTD Urban Decay Naked Palette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *