DiorSkin Nude Shimmer Instant Iluminating Powder

De DiorSkin Nude collectie die Dior onlangs uitbracht is echt een schot in de roos, mooie lakjes, klik hier, een vernieuwde Nude foundation met bijhorend poeder, mooie lipsticks… en ga zo maar door.

Het producte dat mij misschien wel het meest verrast heeft is deze DiorSkin Nude Shimmer Instant Illuminating Powder. Een mond vol voor een highlighter maar deze verdient het gewoon! Als je dit najaar één highlighter wil kopen dan moet het zeker deze zijn!

 

Deze swatch doet geen eer aan het product want hier lijkt hij gewoon maar wit met een glansje. Ook met een full face foto zou het misschien niet opvallen dat ik highlighter heb gebruikt. Wat je wel ziet is dat er een mooie glow ontstaat zonder dat je eigenlijk kan zien waar die glow vandaan komt. Bij sommige highlighters zie je glans er een beetje bovenop liggen, bij deze is dat helemaal niet het geval, hij blendt volledig in je huid en daardoor lijkt het heel natuurlijk en lijkt de glow van binnenuit te komen.

Nog geen highlighter om je huid de komende winter een mooie glow te geven. Haast je dan naar de parfumerie en schaf hem aan, een dikke aanrader deze! Nog niet overtuigd? Breng hem dan aan en je bent meteen verkocht!

Gebruik jij elke dag een highlighter?

 

5 thoughts on “DiorSkin Nude Shimmer Instant Iluminating Powder

  1. Dior maakt echt geweldige highlighters! Geen shimmerbombs maar een prachtige glow instead! Ik heb er al mee kunnen spelen, het is geen dupe van Dior Amber Diamond, gewoon anders, maar ze hebben beiden die mooie glow. Als de mijne op is staat deze op de lijst!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *