DiorSkin Forever Foundation X Primer X Blush

DiorSkin Forever Foundation X Primer X Blush

Dior Forever

Dior Forever

Mijn allereerste foundation van Dior was de Dior Forever Foundation, ik was er blij mee maar mengde hem altijd met Dior Glow Enhancer omdat ik de foundation altijd voelde zitten. Over de houdbaarheid geen kwaad woord want die was perfect maar het mengen was altijd een heel gedoe en eigenlijk ook niet echt de bedoeling. Dior vernieuwde zijn Dior Forever Foundation en bracht meteen ook een hele lijn uit die er voor zorgt dat elke huidtype een hele dag van een mooie, stralende huid kan genieten. En Dior deed dat goed!

DiorSkin Forever & Ever Wear

Dè basis van een foundation is vaak een primer, deze gaat je huid voorbereiden zodat je foundation langer en mooier zal blijven zitten.

DiorSkin Forever & Ever WearDiorSkin Forever & Ever Wear

De DiorSkin Forever & Ever Wear gaat je huid meteen gladder en zachter maken zonder dat je het gevoel krijgt dat je een hele hoop siliconen op je gezicht smeert. Je voelt dit ook meteen aan de structuur van de primer, ik heb op geen enkel moment het gevoel dat er siliconen in zitten en dat is nochtans wel het geval. Wat ook meteen opvalt is dat dit geen witte primer is, eerder een lichtroze tint die je huid niet alleen gaat matteren maar ook lichtjes gaat egaliseren waardoor je deze ook makkelijk zou kunnen gebruiken zonder foundation. Als je geen fan bent van primers door het gevoel dat siliconen geven moet je zeker deze eens proberen!

DiorSkin Forever Foundation 030DiorSkin Forever Foundation 030

Ook de vernieuwde Dior Forever foundation is voor mij een schot in de roos. Iets dunner van structuur dan de eerdere versie en echt een lichtgewicht foundation die je niet voelt zitten. Met deze foundation kan je echt voor een full coverage gaan als je dat zou willen maar breng deze dan aan in heel dunne laagjes, zo kan je hem het mooist verdelen. Ik breng de foundation het liefst aan met mijn vingers, hij droogt vrij snel op en door de warmte van je vingers heb je net iets langer de tijd om alles mooi te blenden. Sinds ik deze kreeg heb ik eigenlijk geen andere foundation gebruikt, ook de nieuwe Chanel Les Beiges foundation krijgt hierdoor geen aandacht en dat is bijna een wonder te noemen want ik heb altijd enkele foundations in de roulatie zitten. Ik ben gek op de mooi finish, niet compleet mat of te droog maar een gezonde, ge-egaliseerde huid die er een hele dag mooi blijft uitzien, met een minimum aan product want je hebt echt maar een klein beetje nodig. Een topper! Voor mij is de 030 kleur perfect en die kleur heb ik bij alle foundations van Dior, moest je online willen bestellen en je hebt al een foundation van Dior kijk je best even naar de nr, in principe zou je dan dezelfde kunnen nemen. Er zijn in totaal twaalf tinten wereldwijd beschikbaar maar voor ons vallen er sowieso al enkele kleuren af.

DiorBlush Sculpt 002 Coral Shape

Ook helemaal nieuw zijn de DiorBlush Sculpt, een palette met twee kleuren waarmee je je gezicht kan shapen (Pink Shape en Coral Shape) of contouren (Brown Contour en Beige Contour). Ik ben er geen fan van, van dat contouren, maar van Pink Shape en Coral Shape was ik meteen fan door de kleuren combinatie.

DiorBlush Sculpt 002 Coral ShapeDiorBlush Sculpt 002 Coral Shape

De DiorBlush Sculpt in Coral Shape trok meteen mijn aandacht! Hoe mooi is deze kleur?

DiorBlush Sculpt 002 Coral Shape

Aanbrengen doe ik met mijn schuin afgesneden Chanel Angled Powder Brush n°2, hiermee kan je beide kleuren ineens opnemen en aanbrengen. Highlighter en blush aanbrengen is zo een fluitje van een cent. Deze zal ik de komende maanden zeker vaker boven halen, de kleuren zijn perfect voor de lente en zomer.

De volledige DiorSkin Forever collectie vind je hier, alle producten zijn nu beschikbaar in de parfumerie.

2 thoughts on “DiorSkin Forever Foundation X Primer X Blush

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *