Dior Rouge Dior Baume Diorette

SONY DSCSONY DSC

Getinte lipbalms zijn in, het kon dan ook niet uitblijven dat de high-end merken hun luxeversie ook zouden uitbrengen. Dior brengt de Rouge Dior Baume (37.00 euro) uit in veertien kleuren. Ik kreeg tijdens het Dior event van een tijdje geleden Dior Diorette.

SONY DSC

De Rouge Baume ziet er bijna hetzelfde uit als de Rouge Dior lipstick, enkel de tube is iets smaller.

SONY DSC

De initialen zijn mooi verwerkt in de balm, na één keer gebruiken zie je er niets meer van terug maar het is wel leuk als je dit ziet als je de huls open maakt.

SONY DSCSONY DSC

Dior Diorette is één van de vier IT-kleuren uit de Rouge Dior Baume Collection, je vindt bij elke van deze Baumes een bijpassend nagellakje. Niet alleen zijn ze mooi aan de buitenkant, deze baume bevat 10 keer meer verzorgende eigenschappen dan een normale lipbalsem. Je voelt het meteen als je ze aanbrengt, je lippen zijn gevoed en dat gevoel houdt ook lange tijd aan. Het leuke is natuurlijk dat ze allemaal een mooi kleurtje hebben, deze Diorette geeft een zweem van kleur en heel veel glans.

sized_dsc05607a

Na een tijdje wordt de glans wat minder maar ik heb wel het idee dat de Baume een beetje staint, de kleur trekt wat in mijn lippen.

Mag jouw lippenbalsem deze winter wat luxueuzer zijn? Ik ben er van overtuigd dat je tussen de veertien tinten zeker en vast jouw kleur vindt!

2 thoughts on “Dior Rouge Dior Baume Diorette

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *