Dior Milky Dots Summer 2016

Dior Milky Dots Summer 2016

Dior Milky Dots Summer 2016

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik word dit winterweer in de lente wel stilaan helemaal beu! Het is dekentjesweer ipv terrasjesweer, eind april zou je toch iets anders verwachten… Gelukkig zijn er de zomercollecties zoals de Dior Milky Dots Summer 2016 die toch nog een beetje vrolijkheid brengen, het is echt nodig! Hoe leuk zijn deze verpakkingen van deze Dior Milky Dots Summer 2016 Collectie? Bij het uitkomen van het persbericht was ik meteen verliefd op de witte polka dot. Stiekem had ik graag gezien dat ze de dots ook hadden doorgetrokken op de doosjes zelf…

Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016

Geen zon te zien? Dan faken we ze wel en dat kan perfect met dit Diorskin Nude Air Glow Powder. Verkrijgbaar in vier tinten: 001 Fresh Tan – 002 Fresh Ligt – 003 Warm Tan -004 Warm Light.

Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016

Dior brengt dit poeder ieder jaar uit in zijn zomercollectie en deze keer zijn het echt bronzers die je huid een mooie gloed gaan geven.

Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016

Ik kreeg de kleur Warm Tan die op die moment perfect is voor dat beetje extra kleur. Aanbrengen met een lichte hand is wel nodig, anders is het al snel teveel, zeker omdat mijn huid nog niet veel zon heeft gezien.

Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016In deze Dior Milky Dots Summer 2016 Collection zitten ook twee oogschaduwpalettes 5 Couleurs Polka Dots 366 Bain de Mer en 5 Couleurs Polka Dots Escapade.

Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016

5 Couleurs Polka Dots Escapade is een heel neutraal palette maar 5 Couleurs Polka Dots Bain de Mer is er ééntje dat meteen in het oog springt. Ik kan me voorstellen dat dit wel mooi is bij een gebruinde huid, maar ik ben geen fan van alle kleuren.

Dior Milky Dots Summer 2016Dior Milky Dots Summer 2016

Sommige oogschaduwpalettes van Dior hebben niet zoveel pigment maar bij dit palette is dat overduidelijk wel het geval. Ik ben groot fan van de drie lichte tinten, ik kijk er al naar uit om deze te gebruiken tijdens de zomermaanden. De blauwe tinten zou ik eerder als een accent onder de ogen gebruiken ipv een oogpotlood, voor over het hele ooglid lijken ze me iets te fel. Als je weet dat ik van neutrale tinten houd dan begrijp je wel waarom.

Dior Milky Dots Summer 2016

De Dior Polka Dots Coulour & Dots Manucure Kit 001 Pastilles hebben jullie nog van me tegoed samen met de andere twee setjes. Daar maak ik nog een aparte blogpost rond omdat ik ze zo leuk vind.

Verder mogen jullie nog swatches van het Dior Eye Reviver Palette verwachten, wie me op snapchat volgt (missbeautyetc , ik ben nog een beginner 😉 ) die kreeg al een kleine sneek peak.

Je vindt de Dior Milky Dots Summer 2016 Collection nu bij de parfumerie. Wil je een beetje zon in huis, dan is dit de perfecte collectie! Hier vind je de volledige collectie.

One thought on “Dior Milky Dots Summer 2016

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *