Dior Les Rouge Or Collection Christmas 2011 +NOTD Dior Exquis

Ook Dior brengt een pracht van een Kerstcollectie uit! Les Rouge Or is geen grote collectie maar heeft wel producten die je net dat ietsje meer geven! In deze collectie draait alles rond goud, in elke lipstick en nagellak zie je dat ook terugkomen, ze werden allen verrijkt met goudkleurig poeder. Ga je nu voor een nude look of een felle smokey eye, in deze collectie vind je zeker een lipstick en nagellak die hierbij past.

Zeven nieuwe kleuren in beperkte editie worden van de Rouge Dior Or (32.44 euro) uitgebracht : 217 or Etoilé, 451 cinderella, 527 versailles, 747 victorine, 758 constellation, 777 fantasque, 841 belle de nuit, 961 nocturne. Vooral de or Etoilé lijkt me heel mooi, ik hou van goud op de lippen en deze lipstick beloofd puur goud op je lippen!

Deze vier LE Rouge Dior Vernis (23.76 euro) 221 or divin, 611 exquis, 651 merveille en 871 apparat zouden wel eens snel uitverkocht kunnen zijn. Vier prachtige kleuren die volgens mij iedereen staan.

Ik kreeg de Rouge Dior Vernis 611 Exquis en oh boy wat is hij mooi!

Puur goud op je nagels, feestelijker kan niet!

Dior lakjes lakken fijn door hun brede borsteltje maar ik zei het al eerder, het handvat zelf is wat kort en dat is soms wel wat moeilijk.

Twee laagjes zijn het mooist en voor wat extra glans en lange houdbaarheid bracht ik nog een laagje Seche Vite aan. De kleur is echt mooi en is zeker een aanrader voor wie ook maar een klein beetje van goud houdt!

Wil jij iets van deze LE collectie? Wees dan snel want ze ligt al een tijdje in de winkel!

Wat is jouw favoriete nagellak van Dior?

 

6 thoughts on “Dior Les Rouge Or Collection Christmas 2011 +NOTD Dior Exquis

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *