Dior Hydra Life Water BB

Dior Hydra Life Water BB

Dior Hydra Life Water BB

Het is heerlijk weer, tijd dus om je foundations aan de kant te leggen en een wat lichtere versie te gaan gebruiken. Als het wat warmer wordt haal ik graag mijn BB en CC crèmes boven, ze gaan je huid niet alleen egaliseren, bij de meeste zit er ook een goede SPF in verwerkt wat ik toch wel handig vind.

Dior Hydra Life Water BB

Ik kreeg deze Dior Hydra Life Water BB al een hele tijd terug maar aangezien het weer het de laatste weken liet afweten heb ik deze nog maar weinig kunnen gebruiken. Gelukkig hebben we de laatste dagen al wat kunnen genieten van wat mooier en warmer weer en heb ik deze dan toch eindelijk kunnen testen.

Dior Hydra Life Water BBDior Hydra Life Water BBDior Hydra Life Water BB

De Dior Hydra Life Water BB komt in een handig flesje met tuitmondje waardoor je het product goed kan verdelen. In deze Dior Hydra Life Water BB zit een SPF van 30 verwerkt wat eigenlijk al vrij hoog is. Ik had dan ook verwacht dat dit een dik product zou zijn en lastig te verdelen. Maar als je de naam dan weer bekijkt dan kan je ergens wel verwachten dat het een lichte fluide zal zijn.

Dior Hydra Life Water BBDior Hydra Life Water BB

De Dior Hydra Life Water BB bestaat in drie tinten waarvan je hier de lichtste en de de donkerste tint ziet. Ondanks dat het zo’n lichte fluide geeft hij toch een mooie dekking aan de huid. Dekking is misschien niet het juiste woord maar hij gaat wel egaliseren wat voor mij tijdens de lente en zomer toch belangrijk is. Deze Dior Hydra Life Water BB gaat niet alleen je huid beschermen tegen UV stralen maar ook hydrateren zonder dat je er glanzend gaat uitzien. Ik ben fan van het product, niet alleen door de fijne dekking en de SPF maar ook door de geur. Die is zo fris en typisch Dior, het heeft me benieuwd gemaakt naar de andere producten uit de Hydra Life lijn. Vooral het Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask heeft mijn aandacht getrokken en wil ik zeker nog eens uitproberen!

Een aanrader voor tijdens de zomermaanden! Je vindt deze Dior Hydra Life Water BB nu bij de parfumerie voor ongeveer 45 euro.

2 thoughts on “Dior Hydra Life Water BB

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *