Dior Holiday 2015 State of Gold

Dior Holiday 2015 State of Gold

Dior Holiday 2015 State of Gold

Ook dit jaar koos Dior voor zijn Holiday Collectie State of Gold voor de gouden verpakkingen die ze al een aantal jaren gebruiken. Ik vind dat absoluut niet erg, ik ben er dol op, check mijn layout maar eens daar zie je ze ook terug komen. De verpakkingen mogen dan wel hetzelfde zijn, de producten zijn dat niet. Vorig jaar koos Dior voor lipsticks met twee kleuren dit jaar gaan ze voor mat en niet voor de typische rode kleuren, i like!

Dior DiorBlush 866 Rose SublimeDior DiorBlush 866 Rose SublimeGeen gouden doosje voor de blush maar de inhoud maakt erg veel goed! Vanaf het moment dat ik het doosje openmaakte van deze DiorBlush in Rose Sublime wist ik meteen dat dit een perfecte kleur voor mij zou zijn! Rose met een prachtige gouden shimmer waardoor je zelfs geen highlighter meer nodig hebt.

Dior DiorBlush 866 Rose SublimeDior DiorBlush 866 Rose Sublime

Deze Rose Sublime doet me heel erg sterk denken aan Nars Orgasm al is deze misschien net iets rozer. In elk geval een pracht van een kleur die ik heel vaak zal boven halen!

Dior Diorific Mat Velvet Colour LipstickDior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick

De matte lipsticks zitten verpakt in prachtige gouden hulzen die een plezier zijn om boven te halen!

Dior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick

Jullie weten ondertussen al wel dat ik geen “mat” meisje ben. Sommige vrouwen zweren er bij maar ik ben eigenlijk geen groot fan of ik ben in elk geval nog geen formule tegen gekomen waar ik geen schrale lippen van krijg.De Diorific lipsticks mogen dan wel mat zijn, oh boy, wat zijn ze mooi <3

Dior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick 580 FascinanteDior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick 580 Fascinante

De Dior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick  580 Fascinante is een prachtige fuschia tint, nooit gedacht dat deze tint me zo mooi zou staan. Het is een vrij in your face kleurtje maar ik vind deze echt prachtig.

Dior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick 770 FantastisqueDior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick 770 Fantastisque

Dior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick 770 Fantastique is een kleur die ik zelf ook zou gekozen hebben, my lips but better en iets meer. De perfecte tint als je graag lipstick draagt die net te fel opvalt en er altijd netjes uitziet. Deze kleur is work en foolproof.

swatches Dior Diorific Mat Velvet Colour Lipstick

De lipsticks geven ondanks dat ze mat zijn toch een aangenaam gevoel op de lippen, ik heb niet het idee dat ik een matte lipstick op heb als ik deze draag. Iemand die vaak matte kleuren draagt zal meteen begrijpen wat ik bedoel, na een tijdje voelen je lippen heel erg droog aan en lijken ze wat te barsten en dat gevoel heb ik bij deze Diorifics niet, ze voelen aangenaam aan.

Dior Diorific Vernis 991 Mystère

Van deze Dior Diorific Vernis 991 Mystère hebben jullie de swatches nog tegoed maar ik kan je al zeggen dat dit een heel erg mooi lakje is.

De Dior State of Gold collectie vind je nu bij de parfumerie en is LE. Mooi om te krijgen maar ook om als kado te geven!

4 thoughts on “Dior Holiday 2015 State of Gold

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *