Dior Diorshow Iconic Overcurl

SONY DSCSONY DSC

Vandaag een ode aan de Dior Diorshow Iconic Overcurl mascara. Toen ik hem net kocht vond ik hem maar niks. Tegen de namiddag plakte de mascara overal waar hij niet moest plakken en tegen de avond kon ik doorgaan voor panda. De formule was gewoon te nat dus heb ik hem een tijdje opzij gelegd zonder hem te gebruiken. En nu? Kan ik niet meer zonder! Ben eigenlijk van plan om al een nieuwe te halen zodat deze ook al wat kan uitdrogen.

SONY DSCSONY DSC

Dior zou Dior niet zijn zonder mooie verpakking, hij valt goed op tussen mijn andere mascara’s.

SONY DSCSONY DSC

Nog niet zo heel lang geleden gebruikte ik het liefst mascara met een rubberen brush maar nu ben ik helemaal om, voor mij is een mascara met haartjes gewoon beter. De Dior Diorshow Iconic Overcurl heeft niet het standaard rechte borsteltje maar is gebogen, dit zorgt er voor dat je je wimpers allemaal kan bereiken en door de kromming kan je je wimpers goed naar boven duwen en lijken je wimpers dubbel zo lang.

SONY DSC

Eén laagje.

SONY DSC

Twee laagjes.

De mascara scheidt mijn wimpers perfect en maakt ze langer, volumineuzer en geeft een mooie krul.

Ik ben fan! Dit zou wel eens mijn all time favorite mascara kunnen worden. Je betaalt ongeveer 31 euro voor deze mascara en hij is de prijs dubbel en dik waard!

Wat is jouw favoriete mascara op dit moment?

 

4 thoughts on “Dior Diorshow Iconic Overcurl

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *