Dior Crystal Beauty Bar @Sofitel Brussel

Woensdag trok ik samen met Lisha en Katia naar hartje Brussel voor de Dior Crystal Beauty Bar. Na anderhalf uur in de file te hebben gestaan, chapeau voor de rijkunsten van Katia, kwamen we aan bij het Sofitel. Een chique locatie die helemaal bij Dior past.

We kregen al een kleine sneak peek van de nieuwe lakjes die in de lente uitkomen, Waterlilly is een soort van mintgroen lakje en Forget Me Not een mooie paarse variant. Ik had mijn zinnen al op het Waterlilly lakje gezet maar die konden we spijtig genoeg enkel nog maar op foto bewonderen. Leuk weetje is dat deze nagellak naar rozen zal ruiken, ik ben in ieder geval al benieuwd!

Er werd een loge compleet omgebouwd tot nailbar en bij het drinken van een lekker cocktail of een coupe champagne kon je je keuze maken uit een heel aantal kleurtjes uit de vaste collectie van Dior maar ook uit de kleurtjes van de Kerstcollectie van dit jaar.

De nagelstyliste hadden alles bij de hand om nagellak te verwijderen maar ook om je nagels te verzorgen. Let op de mooie Dior boxen, die zouden ook wel in mijn badkamer passen!

Tijd om oude nagellak te verwijderen en mijn nagels te verzorgen voor het lakken.

Tijd om een kleurtje te kiezen, géén makkelijke opdracht als je zoveel mooie kleurtjes voor je neus hebt staan!

Ik koos uiteindelijk voor Merveille, een hele mooie kleur uit de Kerstcollectie van dit jaar. Hier kon je al een NOTD van Dior Exquis zien maar Merveille is net dat tikje mooier en feestelijker!

One thought on “Dior Crystal Beauty Bar @Sofitel Brussel

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *