Dior Cosmopolite X The Nails

Dior Cosmopolite X The Nails

sized_COSMOPOLITE FALL LOOK 2015_00060

De nagellakjes die bij de Dior Addict lipsticks collectie zitten zijn prachtig maar ook de nagellakjes uit de Cosmopolite collectie, de herfstcollectie van dit jaar, zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken. In de hele collectie komen metallic tinten terug en dat zie je ook op de nagels. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van metallic tinten op de nagels, het staat me gewoon niet, maar bij iemand anders kan ik het dan weer wel heel leuk vinden. Darling Blue en Mirroir zijn de metallic tinten, Metropolis, Cosmopolite en Black Out zijn crèmelakjes, mijn favoriete finish bij nagellak.

Dior Cosmopolite X The Nails

Twee kleuren laat ik jullie graag zien, Cosmopolite en Black Out en bij nader inzien had ik er eigenlijk graag nog Metropolis aan toegevoegd. Deze volgt later misschien nog wel!

De swatches!

Dior Vernis CosmpoliteDior Vernis Cosmpolite

Dior Cosmopolite is een soort van baksteenrood of de kleur van een lichte rode wijn… In elk geval een moeilijk te omschrijven kleur maar wel een lakje dat al dekt in één laagje. De tweede laag maakt de kleur nog net wat mooier.

Dior Vernis Black OutDior Vernis Black Out

Dior Black Out is een puur zwart lakje. Zwart is zwart zal je wel zeggen maar er zijn maar weinig merken die een volle zwarte lak hebben. Deze is prachtig en heeft echt een prachtige glans zelfs zonder topcoat. Ook hier weer twee laagjes en de kleur is volledig dekkend.

Je vindt de Dior Cosmopolite Fall Collection nu bij de parfumerie. Voor de lakjes betaal je ongeveer 25 euro.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *