Dior Cosmopolite Fall 2015 Nude Lips

Dior Cosmopolite Fall 2015 X Nude lips

Dior Cosmopolite Fall 2015 Nude LipsDior Cosmopolite Fall 2015 Nude Lips

Ik hou van nude lips maar een nude kleur vinden die bij je huidskleur past kan best tricky zijn. Toen ik twee echte nude tinten uit de Dior Cosmopolite Collectie kreeg dacht ik meteen, deze kleuren zijn niks voor mij. Ze leken me iets te “dood” in de huls om mooi te kunnen zijn. Gelukkig bleken ze toch wel mooi te zijn toen ik ze aanbracht.

Dior Cosmopolite Fall 2015 Dior Addict Fluidstick 499 Avant Garde

Ik had al twee Dior Fluid Sticks, Whisper Beige en Frisson, (ze werden vorig jaar uitgebracht en ik was meteen verkocht) en nu kan ik daar ook Avant-Garde aan toevoegen. Deze kleur ligt een beetje in dezelfde lijn van de kleuren die ik al had. Ik ben een nude meisje en zal eigenlijk altijd naar dit soort tinten grijpen.

Dior Cosmopolite Fall 2015 Dior Addict Fluidstick 499 Avant GardeDior Cosmopolite Fall 2015 Dior Addict Fluidstick 499 Avant Garde

De Dior Fluid stick brengt makkelijk aan door de applicator die net voldoende product opneemt, je lippen inkleuren gaat makkelijk zonder morsen.

Dior Cosmopolite Fall 2015 Dior Addict Fluidstick 499 Avant GardeDior Cosmopolite Fall 2015 Dior Addict Fluidstick 499 Avant Garde

Geswatcht op mijn huid lijkt hij vrij donker maar op mijn lippen zie je vooral veel glans terug. De kleur van de Fluid Stick is bijna identiek aan de kleur van mijn lippen, perfect my lips but better kleurtje. Waarom ik zo van deze Fluid Sticks houd? De glans van een lipgloss zonder plakkerige toestanden <3

Dior Cosmopolite Fall 2015 Rouge Dior 416 VoyageuseDior Cosmopolite Fall 2015 Rouge Dior 416 Voyageuse

De Rouge Dior zijn echt iconisch, verkrijgbaar in ontelbaar veel tinten. Als je hier je kleurtje niet tussen vindt, dan zal je het gewoon nergens vinden.

Dior Cosmopolite Fall 2015 Rouge Dior 416 Voyageuse

Van deze Rouge Dior Voyageuse was ik het meest bang, het leek me eerst geen kleur voor mij, ik hou dan wel van nude, de kleur mag niet flets zijn.

Dior Cosmopolite Fall 2015 Rouge Dior 416 Voyageuse

De swatch op mijn arm stelde me al iets meer gerust.

Dior Cosmopolite Fall 2015 Rouge Dior 416 Voyageuse

En op mijn lippen was ik meteen verkocht. Dit is echt het pérfecte nude kleurtje voor mij. Nude maar toch lijkt hij een beetje een koraaltint in zich te hebben wat het net mooi maakt. Deze Rouge Dior Voyageuse ligt nu vooraan in mijn make-up lade en ik grijp er graag en veel naar, vooral omdat dit echt een workproof kleurtje is.

One thought on “Dior Cosmopolite Fall 2015 X Nude lips

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *