Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

Vorig jaar herformuleerde Dior zijn Dior Addict Lipsticks, dit jaar zijn de Dior Addict glosses aan de beurt. Ik stel je graag voor aan de nieuwe Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish! Als Dior iets vernieuwd dan doen ze het goed want bij deze nieuwe lipglosses mag je je verwachten aan een volle mond, veel glans, een mooie kleur en dit zonder dat je het gevoel hebt dat je een gloss draagt. Je hebt keuze uit achttien nieuwe tinten waarvan Dior er drie IT-kleuren uitkoos, Cosmic, Cruise en Ultradior met een bijhorend lakje. Ik laat graag twee duo’s aan jullie zien.

Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

Ik start graag met mijn favoriete duo van beide, Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish in Cosmic.

Dior Addict The New Ultra Gloss X NailpolishDior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

De Dior Addict The New Ultra Gloss Cosmic is een heerlijk zomerse tint, een mooie koraalkleur.

Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolishsized_Dior Vernis 656 Cosmic

Deze Dior Addict Nailpolish Cosmic is zo mooi! Perfect dekkend in twee laagjes met een mooie glans. Dit wordt absoluut één van mijn favorietjes deze zomer!

Dior Addict The New Ultra Gloss X NailpolishDior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

Deze Dior Addict The New Ultra Gloss Ultradior geeft net iets meer kleur af dan zijn zusje Cosmic en heeft heel wat meer shimmer.

Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolishsized_Dior Vernis 765 Ultradior

De Dior Addict Nailpolish Ultradior is iets minder mijn ding. Deze heeft een jelly finish waardoor je de randjes van je nagels ziet en daar houd ik niet echt van. Hij geeft wel een heel erg mooie glans, misschien dat ik hem een keer zal proberen als topcoat over een ander lakje. Maar zo op zichzelf? Niet echt mijn ding!

De Ultra Glosses zijn fijn, zeker voor tijdens de zomer omdat je ze amper voelt zitten. Ik zeg amper omdat het toch net iets anders voelt dan een lipstick. Je hebt nog altijd een beetje het lipgloss-gevoel maar niet zo erg dat alles blijft plakken. En eigenlijk is het niet meer dan logisch, dat ietwat plakkerige gevoel, anders zou de gloss gewoon van je lippen glijden.

Deze nieuwe producten liggen sinds begin deze maand bij de parfumerie. Voor de lipgloss betaal je 32,86 euro, voor de nagellak 27,45 euro. Hier zie je alle kleurtjes op een rij.

 

2 thoughts on “Dior Addict The New Ultra Gloss X Nailpolish

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *