Dior Addict Lipstick

Dior Addict Lipsticks IT Colors #shinedontbeshy

Dior Addict LipstickDior Addict Lipstick

Ik hou van Dior punt! Waarom? Omdat ze zichzelf blijven heruitvinden en misschien ook wel een beetje omdat er een Belg aan het hoofd van de make-upafdeling staat. Onze Peter Philips gaf de Dior Addict Lipstick een update en bracht 35 prachtige tinten uit. De vier IT kleuren die in deze collectie zitten laat ik vandaag graag aan jullie zien.

Dior Addict LipstickDior Addict Lipstick

Wat is er nu veranderd? In de lipstick zit een gelkern in de vorm van CD, de initialen van Dior, deze gaat niet alleen je lippen hydrateren, deze gaat er ook voor zorgen dat je lipstick langer en mooier blijft zitten. Door de extra glans lijken je lippen ook nog eens optisch voller. Verder werden de lipsticks ook onderverdeeld in drie finishes, Glowtinten met parelmoerdeeltjes die de lippen heel natuurlijk aanzetten, Flash-nuances geven vooral veel kleur en bij de Glitter-tinten werden een hoge concentratie aan lovertjes en irriserende parelmoerdeeltjes toegevoegd.

Dior Addict LipstickDior Addict Lipstick

Ik hou van de verpakking van deze lipsticks, maar ook van de inhoud. Ik was altijd al fan van de Dior Addict lipsticks, mooie kleuren, smeuïg en fijn voor je lippen en bij deze is dat niet anders. Nog steeds prachtige kleuren en de glans is nog mooier geworden.

Dior Addict Lipstick

SONY DSC

De swatches van links naar rechts: 451 Tribale – 553 Smile – 561 Wonderful – 976 Be Dior

Je zeit meteen dat alle kleuren een prachtige glans hebben. Op de lippen zijn ze nog mooier!

Dior Addict Lipstick 451 Tribale

Dior 451 Tribale

Dior Addict Lipstick 553 SmileDior 553 Smile

Dior Addict Lipstick 561 Wonderful

Dior 561 Wonderful

Dior Addict Lipstick Be DiorDior 976 Be Dior

Hier een favoriet uitkiezen wordt heel moeilijk want ze zijn echt allemaal heel erg mooi! Peter Philips heeft deze vier kleuren niet voor niks als IT-kleuren naar voren geschoven. Match jij je lipsticks graag met je nagels? Dan heb ik goed nieuws want bij elk van deze IT-kleuren hoort een nagellakje, swatches vind je hier!

De Dior Addict lipstick vind je bij de parfumerie en je betaalt hier ongeveer 33 euro voor.

3 thoughts on “Dior Addict Lipsticks IT Colors #shinedontbeshy

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *