Dior Addict Lipstick 554 It Pink

Ik ben de laatste tijd helemaal in to lipstick en dit is ergens wel normaal met al die nieuwe mooie collecties die uitkomen. Zo bracht Dior de Dior Addict lipsticks uit.

Die verpakking, daarvoor alleen al zou je ze kopen. 44 kleuren waaruit je kan kiezen, wie hier zijn keuze niet vindt, is volgens mij een hele moeilijke!

Ik koos voor de 554 It Pink, ik wou deze keer niet voor het klassieke roze gaan, het mocht iets met wat pit worden. Al deze lipsticks lijken vrij fel in de tube maar dat zijn ze niet.

Dior zegt zelf: Ze bevatten 25% minder was dan een klassieke lipstick, was die hier vervangen werd door een uitzonderlijke spiegelgel. Resultaat: een moderne transparantie, een intens hydraterend effect dat de lippen voller maakt en een vergrootglaseffect dat de glans intenser maakt, het volume van de lippen accentueert en vooral de kleur laat schitteren.                  

Mooier zou ik het niet kunnen zeggen.

Je ziet ook dadelijk aan de swatch dat de kleur niet zo fel is als in de tube.

Op de lippen zie je de kleur vrij goed terug. De lipstick zelf smeert heel makkelijk uit. Hij is niet zo creamy als de Chanel Rouge Coco Shine, hierdoor is hij zuiniger in gebruik. Echt verzorgend is de Dior Addict Lipstick niet maar ik heb ook niet het gevoel dat hij mijn lippen uitdroogt. Het is in ieder geval een plezier om hem te gebruiken, het is echt een klein juweeltje!

Je betaalt ongeveer 28 euro per lipstick. Aangezien ICI Paris XL heel regelmatig met kortingen werkt betaal je bijna nooit de volle prijs. Er loopt trouwens tot 4 april een korting van 30% via het bonnetje dat je vorige week in de krant kon vinden.

12 thoughts on “Dior Addict Lipstick 554 It Pink

  1. Ik vind deze lipsticks zo ontzettend mooi!! Echt wauw! Misschien dat ik er binnenkort ook eentje ga kopen 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Zeker doen, ze hebben zoveel mooie kleurjes, de keuze zal moeilijk zijn 🙂

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *