Dior Addict IT-Lash X Swatches

SONY DSC

Zin om een beetje gek te doen? Dan zit je deze zomer bij Dior helemaal goed. De Dior Addict lijn ziet er altijd een beetje speelser uit en dat is met deze nieuwe producten niet anders. Flashy mascara’s en eyeliners, voeg daar nog enkele knallende oogschaduwkleuren bij en je hebt gegarandeerd een heel kleurrijke look.

SONY DSCSONY DSC

De Dior Addict It-Lash mascara (34.23 euro)  is beschikbaar in vier kleuren, zwart, paars, blauw en roze. Buiten het zwart niet de meest alledaagse kleuren maar toch zijn ze leuk, zeker tijdens de zomerperiode. Wil je voluit voor kleur gaan kan je de bijpassende Dior It-Line eyeliner (36.88 euro) gebruiken, deze is beschikbaar in dezelfde kleuren, of je kan natuurlijk ook gaan voor contrastrerende kleuren, misschien nog wel leuker!


SONY DSCSONY DSC

De rubberen, vrij lange brush van deze mascara zorgt er voor dat je elk haartje kan oppikken en liften.

SONY DSC

Ook bij de Dior mono’s (33.71 euro) werden vier nieuwe kleuren uitgebracht, hierboven zie je IT-yellow en IT-Black. Vooral deze laatste is een grote favoriet. Niet zozeer als oogschaduw maar als eyeliner.

sized_dior

 

Het zijn niet meteen workproof looks  maar ik wilde gewoon even laten zien hoe gepigmenteerd deze mascara’s zijn. Normaal gezien valt de kleur meteen weg als je gekleurde mascara gebruikt, bij deze zie je meteen kleur na het eerste laagje. De IT-Black mono gebruikte ik als eyeliner, de IT-Yellow mono lijkt in het doosje op fel geel maar uiteindelijk blijkt het een soort van gouden gloed te zijn, gelukkig maar want gele oogschaduw is niet echt iets voor mij.

Op mijn wishlist? De zwarte IT-Lash mascara en de eyeliner. Net iets meer workproof 😉

De Dior Addict-It Lash collectie is nu te koop bij de parfumerie.

Ga jij deze zomer ook voor felgekleurde mascara?

2 thoughts on “Dior Addict IT-Lash X Swatches

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *